Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Kulić i Milan Milošević ispred suda zakopali ratne sekire: "Ja sam je tužio, ja i opraštam"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pokušaćemo sve da rešimo sporazumno", rekao je on

  • 5
Milan Milošević i Marija Kulić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Voditelj Milan Milošević tužio je Mariju Kulić zbog uvreda koje je iznela na njegov račun, dok je bio voditelj, ali ipak oni su sada zakopali ratne sekire.

Marija će platiti sve troškove suda, a Milan je odlučio da bivšoj zadrugarki sve oprosti.

- Milan Milošević i ja se mirimo svakodnevno preko poruka. Završavamo šta je bilo i to je to, sve ostavljamo iza sebe - rekla je Kulićka.

Milošević je otkrio da smatra da se Marija zaista pokajala.

- Pokušaćemo sve da rešimo sporazumno. Ovo je sada drugi postupak. Ja se sada odjavljujem, ne podnosim sud, još od detinjstva, tata, brat svi su mi bili na sudu, ja to ne mogu da podnesem. Uvek mi je problem šta da obučem na suđenje. Ja sam taj koji je tužio Mariju, ja sam taj koji prašta. Ona je neko ko se pokajao i pokazivao mi sve vreme da to nije namerno uradila - otkrio je Milošević za Blic.

Marija je istakla i zašto se Miljana nije pojavila na sudu, po tužbi Marka Đedovića i Jovane Tomić Matore:

- Miljana nije dobila poziv na suđenje za danas, doći će sledeći put kad bude dobila poziv na adresu Zadruge. Tako da ona je želela da dođe, ali nije dobila poziv. Za Milana sam imala reči hvale i kada smo bili u sukobu. Što se tiče Marka Đedovića, Kačavende i Skraćenog ne daj Bože da nekome budu prijatelji. On se meni sveti preko Miljane. Katastrofa, dvoličan je, takva je tračara. Sutra imam suđenje sa Đedovićem u Nišu zbog izgovorenih reči da je moj muž silovatelj. Najverovatnije oboje ulazimo u "Zadrugu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA