Vreme čitanja: oko 1 min.

Tomović priznao da se moli da mu Bog oprosti ovaj greh iz Zadruge: "Prema njoj sam najviše grešio..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema jednoj osobi se nije lepo poneo, zbog čega mu je žao

  • 0
Vladimir Tomović Printskrin Telegraf

Vladimir Tomović priznao je da mu je žao zbog ponašanja prema Miljani Kulić u rijalitiju Zadruga, u kojem su u jednoj sezoni zajedno učestvovali.

Prvo je istakao da je sa nekim učesnicima ostao u dobrim odnosima, ali ne i prijateljskim.

- Ostao sam dobar, ali nisam ostao ni sa kim prijatelj. Nema osobe za koju mogu da kažem da mi prijatelj, nisam ni ulazio da steknem prijatelje. Mogu da kažem da imam par ljudi koji su mi dragi i sa kojima mogu da razgovaram. Ja sam za 41 godinu stekao tri ili četiri čoveka da mogu da kažem da su mi prijatelji i ja njima - rekao je Vladimir.

Na pitanje o odnosu sa Miljanom Kulić kazao je da se zbog toga kaje.

- Sa Miljanom je teško biti loše, teško biti dobar. Miljanu jako dobro znam, ona je jedna od retkih koja me je pozvala kad je bilo teško i pozvala da izjavi saučešće za oca. Najgora moja stvar iz rijalitija me veže za Miljanu Kulić. Ja žalim samo jednu situaciju iz Zadruge, mimo nekih ljubavnih situacija, gde je bolje nogu da sam slomio, nego korak prema nekoj devojci da sam napravio - priznao je.

- Najviše sam grešio prema Miljani Kulić. Ona je specifična osoba. Ona je iz mene izvukla nešto najgore, da u negativnom kontekstu pomenem njeno dete i to je jedina stvar za koju se dan danas u molitvi molim da mi oprosti jer ne postoji osoba koju mrzim. Pomenula mi je pokojnog oca, trebalo je da vratim, a ja sam iz nemoći pokušao da je uvredim. Izvinjavam se njoj, njenom detetu kojem želim ono što želim sebi i detetu mog brata - poručio je Tomović za Republiku.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta Vladimir Tomović ima da kaže o Ivani Aleksić nakon raskida

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA