Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kad sam videla sina, počela sam da se tresem": Prija podelila utiske iz Arene, a ovako je odgovorila Karleuši

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksandra Prijović sa medijima je podelila najemotivnije trenutke sa spektakularnog koncerta

  • 4

Pevačica Aleksandra Prijović otvorila je svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada", spektakularnim koncertom u Štark areni.

Prvom koncertu, koji se održao sinoć u Beogradu, prisustvovalo je preko 20.000 ljudi, koji su sa Prijom u glas pevali njene najveće hitove.

Aleksandri su se na bini pridružili i njen kum Aco Pejović i kolega Dejan Kostić.

Na kraju spektakularnog nastupa publika je Aleksandru Prijović nagradila ovacijama i gromoglasnim aplauzom, što je pevačicu ostavilo u suzama.

Po završetku koncerta, Prijovićeva je ispoštovala i sedmu silu, pa je otišla u salu gde se održala konferencija za medije.

Aleksandra je sumirala utiske sa novinarima i dala svoj komentar nakon uspešne noći.

- Hvala što ste došli i što ste uz mene sve ove godine. Pored toga što ste radili, nadam se da ste i uživali. Sve vreme sam se suzdržavala. Nisam krila emocije, ali nisam htela da plačem na svakih pet minuta, kako sam se stvarno osećala. U nekim trenucima nisam mogla da se iskontrolišem. Mogla sam da plačem celu noć, od neverovatne energije. Hvala svima koji su bili, nadam se da će svaki koncert biti ovakav - rekla je Prija i otkrila koji su joj trenuci bili najemotivniji.

- Najemotivniji mi je bio sam početak, kad sam izašla na binu. Tada sam se najviše plašila, kako ću da podnesem taj osećaj, taj naboj pozitivne energije, ali sve je prošlo kako treba. Kad su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, ja sam počela da se tresem. Onda kad sam videla sina isto, kako je bio veseo sve vreme. Kada sam se obratila publici prvi put, kad sam se setila svog prvog dolaska u Beograd. I kada sam posvetila pesmi baki i deki "Sve po starom" - rekla je Aleksandra.

Jedno od pitanja novinara bilo je i da prokomentariše reči Jelene Karleuše, da joj je muzika treš i da je njena pesma "Dam, dam, dam" kao iz 2001. godine.

- Mislim da nema potrebe da komentarišem, ja nikada nisam komentarisala takve stvari - kratko je objasnila Prijovićeva, a celu konferenciju poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Prija nakon koncerta dobila ogroman aplauz od novinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gasa

    29. septembar 2023 | 06:26

    Prica kao da se spustila na planetu kripton....

  • Daleko1

    29. septembar 2023 | 02:58

    Sramota!!!!!!!!!Srbi ginu, a ti pevas !!!!!! Mogla si " malo odgoditi"... Sram te bilo!🥵🥶

  • pitam zbog zabrinutog komšije

    29. septembar 2023 | 01:34

    da li je jk bila predgrupa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA