≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prija nikada nije ovoliko emotivno opisala odnos sa Brenom: "Mogu samo da budem srećna što sam..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivna Prija navela je da je imala veliku sreću da upozna Brenu i da je ona veliki čovek

  • 2

Muzička zvezda Aleksandra Prijović  održala je sinoć prvi u nizu spektakla u beogradskoj Štark areni, a nakon završenog koncert na konferenciji za medije nikad emotivnije govorila je o odnosu koji ima sa Lepom Brenom.

Na prvo pitanje, da li je i kako Brena savetovala pred početak koncerta, Prija je kroz osmeh i s radošću istakla da joj je ona dala možda i najvažniji savet.

- Jeste, jeste. Ja sam joj rekla da mislim da ću pasti u nesvest kada izađem na binu, a ona je rekla: "Ne, samo lagano i nemoj da razmišljaš. Uživaj, treba da uživaš i budeš ponosna na ovo što si napravila." Puno je ona meni saveta dala - počela je Aleksandra.

Kako je dalje navela, imala je veliku sreću da upozna Brenu i da je ona veliki čovek.

- Brena je posebna, jedinstvena i ja samo mogu da budem srećna što sam imala priliku i da je upoznam i da me posavetuje. To je stavrno velika čast, ona je veliki čovek.

Mnoge je zanimalo i da li su joj Brenini koncerti bili inspiracija, kao i da li je možda neki detalj "ukrala" i za svoj šou, Prija je otkrila:

- Mislim da mi svi učimo od nje. Kada je koncert u pitanju, nisam, nisam gledala da pokupim nešto s njenih koncerata. Drugi su se bavili time, a ja kažem samo - kada je ona u pitanju i njena energija, to je neprevaziđeno.

(Telegraf.rs)

Video: Majka Aleksandre Prijović: "Zvezdo moja, tu ti je mesto!": Borka je zaplakala ispred Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    29. septembar 2023 | 13:49

    PRIJA baš odvratno zvanje, ima ona sada svoje ime i prezime, baš me čudi da ne reaguje na ovo. Prijaaa kao neka babetina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA