Vreme čitanja: oko 1 min.

"Aleksandar se uplašio efekata": Prijina svekrva stigla na koncert i otkrila zašto unuk nije izašao na binu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka Filipa Živojinovića Zorica Nakić među prvima je došla na događaj, a pred kamerama Telegrafa je priznala koliko je ponosna na snajku

  • 0

Aleksandra Prijović večeras održava drugi od tri koncerta u Areni u Beogradu, a fanovi i zvanice već su počeli da pristižu.

Majka Filipa Živojinovića Zorica Nakić među prvima je došla na događaj, a pred kamerama Telegrafa je priznala koliko je ponosna na snajku.

Iako smatra da je zaslužila ovoliki uspeh, ne krije da su svi bili iznenađeni kada su čuli da je otvorila i prodaju karata za treću Arenu.

Neverica, oduševljenje. Ona je devojka koja je vredno radila, koja je zaslužila sve ovo. Nije bilo nešto neočekivano, ali tri Arene... Presrećni smo, ponosni - rekla je ona.

Iako su mnogi očekivali da će Prijin sin Aleksandar izaći na binu sa majkom, to se nije dogodilo. Zorica je otkrila i zašto.

- Njega ovi efekti jako plaše, zbunjuju. Malo se uplašio, nije hteo da izađe na binu. Rekao je da je mama izašla iz televizora - kroz smeh je rekla ona.

(Telegraf.rs)

Video: Prija nikada nije ovoliko emotivno opisala odnos sa Brenom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA