≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Milica Pavlović za Telegraf iznela šok detalj o koncertu: Arenu ću otplaćivati narednih par godina

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prisetila se audicije za Zvezde Granda, pa otkrila kako je "očarala" Popovića, ali na pomen koncerta i novca koji će potrošiti na organizaciju istog - Milica nas je šokirala

  • 0

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu Milica Pavlović baš ništa ne prepušta slučaju, pa je tako proteklog vikenda u Zagrebu organizovala veliku audiciju za plesače koji će zajedno sa njom prirediti pravi spektakl publici u beogradskoj "Štark areni", 23. decembra.

Više od 200 profesionalnih plesača iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore predstavilo se Milici i njenom timu tokom audicije koja je trajala više od pet sati.

- Evo suđeno je da je pesma "15-ica", odnosno "Krlajica juga" vodilja ovog puta za sve plesače, da im je to onako, u nekom laičkom terminu numera s kojom moraju da se pokažu meni da dobiju jedna lep i kreativan posao. Stvarno se bavim ovim poslom zbog svega ovoga, toliko sam srećna što evo danas smo na audijiciji što se odazvalo 200 kandidata. Što su došli i iz susdneih zemlja, ne samo Hrvatske, već Slovenije, Crne Gore, Srbije... Ovo sam želela, i tu sam gde sam - ističe Milica.

Kako i potpuno jasno nakon što su se predstavili plesači, Milica je uspela da ponovo, makar na nekoliko sati ujedini zemlje bivše Jugoslavije i pošalje jasnu poruku: "Ljubav". Pored divnog tima koji zajedno s njom brine o njenoj karijeri godinama unazad, Milica je istakla da joj na audiciji, ali i u pripremam za koncert veoma pomaže i profesionalna koreografkinja Helene s kojom radi od albuma "Posesivna".

- Koreograf s kojom ja radim, Helen, je neko koga sam ja čekirala pre svog albuma "Posesivna" i angažovala je za isti. Ovo je sigurno i njena i moja zasluga. Ovo je odgovor na svako moje pitanje da li dobro radim svoj posao i kakav sam performer. Ovoliki odaziv ljudi, profesionalaca ne bi bio da to nije tako. Jako sam srećna žena iako sam veoam umorna zato što doalzim s jednog divnog venčanja iz Skoplja, ne znam šta se desilo sa Makedoncima jer poslednjih par nedelja pevam po dve svadbe u Makedoniji. Evo došla sam neispavana, ali punog srca. Ovo je samo jedan segment svega onog što vas čeka, a gde je ona i audio momenat, i vizuelni...

S obzirom na to da je prošla takmičenje "Zvezde Granda", te audiciju na kojoj su Saša Popović i ostali čalnovi birali kandidate, Milica je podvukla paralelu i otkrila nam da li je lakše kada si kadidat ili član žirija - što je sada bila.

- Prvo taj neko mora da ima znanje, drugo želju moram da vidim te iskre u oko kao što sam ja imala kada sam došla na audiciju i stala pred Saleta Popovića, ja sam zaista imala taj stav gledaj me, gledaj me, ja sam ovde i ja sam tebi potrebna. Imam nešto što mogu da ponudim i gledaj me. Iako mnogi misle da je Milica sada iz varijante da sve zapisuje, to nije tako...

Kako dalje navodi, arena u Beogradu će je mnogo koštati i otplaćivaće je sigurno narednih nekoliko godina, ali će tog 23. decembra punog srca izaći na secnu i publici pokloniti svetski spektakl, na Balkanu.

- Iskreno i ja sam prvo imala negde tu želju da ne pevam mesec dana pre koncerta, da odmorim glro, da i ja budem negde odmorna, ali to se nije desilo. To ne znači da neću biti odmorna, ja samo kada sam uvedela šta je sve potrebno za tu vrstu balkanskog spektakla, ali po svetskim standardima samo sam shvatila da me jerad, publika i podrška babe i dede, mojih ljudi sa juga Srbije, celog naroda, da ja zaista moram mnogo da radim da bih isplatila sve to. Ne mogu sebi da dopustim taj luksuz da ne radim, jer sve ovo mnogo košta, a sve što je dobro košta. Otplaćivaću narednih par godina sve ovo, ali hoću da mi bude puno srce znajući da sam posle 10 godina svojoj publici spremila ovo. Dođite i gledajte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA