Vreme čitanja: oko 2 min.

Vladimir kog su takmičari izbacili iz "Najslabije karike" ipak ide u Egipat! Kojo mu se obratio snažnim rečima

Vreme čitanja: oko 2 min.

Taktičko izbacivanje naljutilo je voditelja, a potom i podelilo celu Srbiju

  • 5
Najslabija karika, Vladimir Krnač Printskrin: TV Prva

Kao do sada najupečatljivija epizoda kviza "Najslabija karika" ostaće upamćena ona u kojoj je nakon 22 tačna i nijednog netačnog odgovora kao najslabija karika iz igre izbačen Vladimir Krnač. Javnost se tada razbesnela jer je izbacivanje od strane ostalih takmičara bilo nepravdeno, zbog toga što je Vladimir bio bolji od svih njih, ali su ga se "rešili" iz igre kako ne bi, sasvim očekivano, pobedio.

Taktičko izbacivanje naljutilo je voditelja, a potom i podelilo celu Srbiju. Vladimir je, pak, imao samo jednu skromnu želju, da otputuje u Egipat. Kako nije pobedio i nije osvojio novac, propao mu je i plan da svoju želju ostvari. Tada su sa Prve televizije saopštili da oni žele da ga pošalju na putovanje, ali je on to odbio.

- Sve je to u redu, ali moraću to sve da odbijem, malo me je blam, ja sam u prijavi morao da navedem nešto i gde ću potrošiti novac, i palo mi je na pamet da bih otputovao u Egipat, što jeste moja želja već dvadesetak godina, i eto taj Egipat je ispao tema dana - skromno je objasnio Vladimir u izjavi za Telegraf.rs.

Ipak, Vladimir je nakon nekoliko meseci ipak pristao na to da prihvati poklon, pa danas putuje u Egipat.

Tim povodom mu se javno obratio i Nikola Kojo, glumac i voditelj "Najslabije karike". Za Vladimira, ali i sve druge časne ljude, imao je snažnu poruku.

- Dragi Vladimire, već sam ti sve rekao u emisiji i posle. Drago mi je da postoje dinosaurusi kao što si ti što se bore svojim znanjem i svojim radom da prožive ovaj život časno. Užasno mi je drago što si pristao da ideš na ovo putovanje iako si se dvoumio. Ponovo svojim primerom pokazuješ da pitomi ne smeju da se povlače pred divljima, da te ne zanima šta ti misle gori od tebe. Želim ti da se lepo provedeš, uživaš na putovanju, vidimo se što pre, srećno - rekao je Nikola u video klipu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Najslabija karika (@karikakviz)

(Telegraf.rs)

Video: Steva Simeunović otkrio koliko para je zaradio od hita koji je proslavio Priju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VLADIMIR

    3. oktobar 2023 | 15:38

    Bravo, lep gest, lepa vest!! :))

  • Vodolijax

    3. oktobar 2023 | 15:56

    Skromna želja je nešto za kuću .....a on ništa manje nego Egipat.......i napali druge takmičare što su ga izbacili....pa nije tu niko došao zbog ljubavi prema drugima nego zbog zarade.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA