Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su Anitine poruke u kojima tvdi da će okončati vezu sa Matorom!

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Želela bih samo da je osvestim i dokažem joj kakva je", rekla je Mina

  • 1
Jovana Tomić Matora Anita Stanojlović Foto: Kobra

Bivša rijaliti učesnica, Mina Vrbaški, u jednoj emisiji iznela je šokantne tvrdnje.

Naime, Mina je pokazala poruke, u kojima se Anita Stanojlović dopisivala sa nepoznatom devojkom, malo pre nego što je stupila u brak sa Matorom, a pored toga najavila je i kraj romanse u kojoj se trenutno nalazi.

- Za vreme reklama sam pokazala Anastasiji slike koje je jedna osoba dobila od Anite pre svadbe sa Matorom, ali i nakon toga. U pitanju je jedna devojka. Anita joj je poslala obnažene slike, na kojima se jasno vidi sve. Ona joj je rekla da ima razlog zbog čega je sa Matorom u braku i kad se to bude okončalo, da će sa njom započeti nešto novo - ističe Mina i dodaje:

- Žao mi je Matore, mislila sam da je Anita dobra, ali posle ovoga ne. Želela bih samo da je osvestim i dokažem joj kakva je. Anita je rekla toj devojci da je njen brak zavaravanje. Svi znamo da je Matora pravi džek, kako se ponaša prema ljudima. Žao mi je što uvek naleti na pogrešne ljude. Biće šokirana kad ovo bude čula - ispričala je Mina Vrbaški na Red Tv-u.

Kako su obe trenutno u Zadruzi, do njih ova informacija ne može da stigne, ali ostaje nam da saznamo kako će reagovati na ove informacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA