Vreme čitanja: oko 1 min.

Luna čak ni po izlasku iz porodilišta ne zaboravlja na ono od čega zarađuje: Evo šta nije ispuštala iz ruke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luna je, bez ikakvih kompleksa prošetala u uskoj mini haljinici i dokazala da je potpuno neopterećena

  • 3
Luna Đogani i Marko Miljković Foto: Telegraf.rs

Bivša zadrugarka Luna Đogani danas, 8. oktobra, napustila je porodilište sa suprugom Markom i ćerkicom Lanom, a pažnju prisutnih privukla je upravo ona - mama i to svojim izdanjem, ali i detaljem koji je držala sve vreme u ruci

Marko je oko 11 sati došao po neslednicu i suprugu, koja je na iznenađenje mnogi iako se porodila samo pre četiri dana izašla u miniću ciklama boje.

Luna je, bez ikakvih kompleksa prošetala u uskoj mini haljinici i dokazala da je potpuno neopterećena.

No, pored izgleda koji je za ženu koja se porodila nedavno fantastičan, pažnju je privukala stvar koju je nosila u jednoj ruci.

Kako se može videti, u pitanju je kamera kojom Luna i Marko snimaju svoje vlogove za Jutjub - što jasno govori da Luna čak ni pri izlasku iz porodilišta ne zaboravlja posao od kojeg zarađuje.

U želji da se verovatno zahvale svojim vernim pratiocima i fanovima, Luna i Marko su gotovo svaki detalj oko njenog izlaska usnimili kamerom i to objaviti na svom kanalu.

Podsetimo, bivša rijaliti zvezda Luna Đogani, porodila se pre četiri dana, 4. oktobra, a danas, u nedelju, 8. oktobra po nju i ćerkicu došao je suprug Marko Miljković.

Kako smo saznali, bivša rijaliti igračica porodila se u Narodnom frontu, a beba je teška3 kilograma i 600 grama, a dugačka je 53 cm.

(Telegraf.rs)

Video: Marko Miljković posetio Lunu i ćerku u porodilištu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA