Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se evrovizijska predstavnica Izraela potresnom porukom: "Više od 300 naših je poklano od terorista"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potresna poruka izraelske pevačice privukla je pažnju korisnika drušvenih mreža

  • 8
Noa Kirel, Evrovizija 2023 Foto: Tanjug/AP

Otkako je juče krenuo iznenadni napad Hamasa ka Izraelu, u zemlji vlada opšti haos, a sada se oglasila i ovogodišnja predsatvnica Izraela na Evroviziji, Noa Kirel.

Izrael je proglasio ratno stanje, a od jutros borbe i dalje traju. Izraelska vojska izvodi udare na mete u Libanu, odakle su jutros izvedeni raketni napadi na spornu teritoriju Golanske visoravni koja je pod kontrolom Izraela, a odgovornost za napade preuzeo je Hezbolah.

Nakon ovih stravičnih vesti, na društvenim mrežama se oglasila i pevačica Noa Kirel koja je ove godine pesmom „Unicorn“ predstavljala Izrael na Pesmi Evrovizije i osvojila brojne simpatije publike.

Noa je objavila fotografiju zastave Izraela i poručila:

- Bilo mi je izuzetno teško da svarim poslednja 24 sata i još uvek pokušavam da pronađem prave reči da izrazim ogroman bol kroz koji moja zemlja i ja prolazimo. Juče, rano ujutru, na nas je ispaljeno preko 3000 raketa, više od 300 naših braće i sestara je poklano od terorista koji su se infiltrirali u naše gradove, više od 1000 je povređeno, a naši vojnici i civili (uključujući nevinu decu i starce) su kidnapovani i odveden u Gazu - napisala je ona i dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

- Srce me boli zbog žrtvama i porodica pogođenih ovim razornim masakrom. Moje srce je sa vama i molim se za brzi povratak naše braće i sestara kući. Ne sumnjam da ćemo pobediti - napisala je Noa na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    8. oktobar 2023 | 13:22

    A boga mi ste i vi njima gadjali kuce sa sve djecom u njima !

  • Lami

    8. oktobar 2023 | 13:44

    Izrael izmišljena zemlja nastala od otetog dela Palestine šta ste očekivali hoće ljudi svoje nazad.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    8. oktobar 2023 | 13:35

    Тако то терористи и екстремисти раде. Кољу, киднапују, злостављају, одводе у непознатом правцу, затварају у логоре. Уцењују, скрнаве мртве. Касније прикривају места злочина и погрома. Знамо ми Срби како то изгледа. Знамо и како изгледа зло нацизма. Логори, стрељања, рације. Подршка Израелу. Подршка јеврејском народу у борби против тероризма. ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA