≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gotovo je! Pljugica potvrdio pisanje Telegrafa: Zvanično saopštio da on i Desingerica prekidaju saradnju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treper je sada gostovao u jednom podkastu gde je otvoreno pričao o svemu

  • 1
Desingerica i Pljugica Foto: Telegraf.rs

Treper Luka Bijelović Pljugica gostovao je u jednom podkastu gde je i zvanično potvrdio pisanja Telegrafa da se zvanično završava poslovna saradnja između njega i kolege Dragomira Despića Desingerice.

Naime, nakon što su se njih dvojica na koncertu Nućija i Vojaža pojavili odvojeno, naš portal prvi je pustio vest da saradanja između njih pod znakom pitanja.

Pljugica je uptavo naše spekulacije sada i potvrdio zvanično. Treper je sada gostovao u jednom podkastu gde je otvoreno pričao o svemu. Voditelja je zanimalo da li će njih dvojica nastaviti dalje da snimaju, a Pljugica je bio odsečan i rekao da neće biti dalje saradnje između njih dvojice.

- Mislim da neće biti dalje saradnje među nama, ako mene pitaš. Nas dvojica smo sada u okej odnosima, još uvek nastupamo zajedno. Promenile su se neke stvari u odnosu na početak naš. Na početku smo svaki dan po pola dana bili zajedno, a sada je drugačije, ni ne viđamo se toliko više - rekao je on i dodao:

@balkanska_kafana_ #desinger #desingerica #desingericaxpljugica #pljugica #lulepljugica #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #tiktok #zatebesrbija #srbija #srbijatiktok #srbijafyp #fypシ #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #balkan #balkantiktok #balkanci ♬ Balkanacc - Desingerica & Pljugica

- Zastili smo se odnosa jer smo dva i po meseca za vreme letnje sezone biti zajedno. Ja trenutno imam u planu da radim svoje tri solo pesme. Da li ćemo nastaviti u budućnosti zajedno da radimo ne znam, mnogo tu pitanja ima sada - rekao je Pljugica.

Podsetimo, Dragomir Despić Desingerica je pre nekoliko dana, tačnije u petak, 6. oktobra, došao na koncert Nućija i Vojaža gde je i svojom izjavom započeo spekulacije o razilasku od poslovnog partnera i druga Pljugice.

- On je krenuo drugačije da funkcioniše, ima neke druge ljude oko sebe, prijaju mu drugi ljudi. Njemu prijaju, meni je sve isto. Isti lik, ista pričica, samo sam prosvetljeniji - kazao je Desingerica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    9. oktobar 2023 | 13:08

    Obojica su cave kad nece da priznaju da su se sporeckali oko para. To ti je bajo moj. Pljugica je totalno u 16tom planu u ovom dvojcu, Desinger je jako dominantan. Kraj se nazirao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA