≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova lepotica je nova devojka Ristovskog: Posećuje luks destinacije, grmi u bikiniju, a završila je psihologiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudeći po njenom Instagram profilu, Anica voli da putuje i uživa u prirodi, a kako je na jednoj objavi istakla, Italija je zemlja koju malo voli, malo ne voli

  • 76
Lazar Ristovski, Anica Lazić Printskrin: Instagram/anitalazicofficial, Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa nekoliko decenija mlađom glumicom Anicom Lazić, što je potvrdio za Telegraf.

Anica je sa Lazarom glumila u filmu "Drim Tim", a sada i u seriji "Popadija". Glumila je i u "Psihosocijal" filmu, nagrađivanom ostvarenju Strahinje Savića, a na njenom sajtu stoji i da je završila psihologiju u Italiji, na Univerzitetu u Padovi.

Osim toga, ona je završila jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, pa se čini da je Anica višestruko talentovana za umetnost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

Sudeći po njenom Instagram profilu, Anica voli da putuje i uživa u prirodi, a kako je na jednoj objavi istakla, Italija je zemlja koju malo voli, malo ne voli.

- Zemlja koju malo volim, malo ne volim. U kojoj sam završila fakultet, upoznala najbolju drugaricu i koja je večiti izvor lepote i umetnosti. Italija i večni grad Rim - napisala je u okviru jedne od objava ona.

Podsetimo, Lazar Ristovski nedavno se razveo od supruge Danica nakon 42 godine braka. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA