Vreme čitanja: oko 1 min.

Preslatki bliznaci, Sinanovi unuci prvi put u javnosti: Alen ih je dobio godinu dana nakon očeve smrti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa našeg portala prisustvovala je otvaranju muzeja gde su izložene najvrednije stvari pevača, a najslađi posetioci danas svakako su bili Sinanovi unučići

  • 1
Muzej Sinana Sakića Foto: Mileta Mirčetić

Danas, 13. oktobra, otvoren je muzej Sinana Sakića u Loznici, a na otvaranju su pored njegoce supruge Sabine prisustvovali i nejgov sin Alen sa blizancima koje je dobio pre nekoliko godina.

Ekipa našeg portala prisustvovala je otvaranju muzeja gde su izložene najvrednije stvari pevača, a najslađi posetioci danas svakako su bili Sinanovi unučići.

Alen, je sa suprugom blizance dobio samo godinu dana nakon očeve smrti, a javnost je do sada imala retke prlike da ih vidi.

Preslatki bliznaci, dečak i devojčica došli su sa ocem Alenom kako bi zajedno sa bakom Sabinom otovrili muzej pokojnom deki.

Inače, ovo je jedan od retkih prilika da su Sinanovi unučići u javnosti s obzirom na to da ih otac Alen, koji je pevač do sada štitio od medija i javnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA