Vreme čitanja: oko 2 min.

Luna se dve nedelje nakon porođaja utegla u minić i lateks čizme: Mama kida kako izgleda, već je smršala

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pojavila se u javnosti i oduševila sve

  • 2
Luna Đogani i Marko Miljković Marko Miljković i Luna Đogani sa ćerkom Lanom/Foto: Telegraf.rs

Pobednica "Zadruge 2", rijaliti zvezda, blogerka i u jednom momentu pevačica, Luna Đogani, nedavno se porodila.

Na svet je donela drugu ćerkicu kojoj su ona i njen suprug Marko Miljković dali ime Lana.

Luna je već uigrana od prvog deteta, pa joj uloga roditelja lakše pada sada. Ona je danas gostovala u emisiji "Premijera", gde se pojavila prvi put nakon porođaja.

Đoganijeva je blistala u miniću, džemperu na pruge i lateks čizmama do kolena, a sve je oduševila figurom koju je nakon dve nedelje već gotovo skroz uspela da vrati na staro.

Pred kamerama je otkrila kako je njena prva ćerka Mia prihvatila bebu u kući i da li je ljubomorna na nju.

- Moja prva ćerka je odlično prihvatila svoju sestru. I ona je mala, dosta je posesivna, voli pažnju, ali je baš lepo prihvatila, stalno je sa njom. Čak je i hrani, peva joj... Dobro je što se Lana ne žali. Zaista sam srećna što ima takav odnos prema njoj - rekla je Luna i otkrila kako su odabrali ime koje liči na njeno.

- Lako smo se dogovorili za ime. Volimo ta kratka, slatka imena. Ja sam još kao mala želela da se moja sestra zove Lana, od tada mi se dopada to ime. predložila sam Marku i eto - istakla je blogerka.

Porođaj je protekao kako treba, kao i oporavak, a Luna ističe da joj ni sada ništa ne pada teško.

- Sve je super, odlično funkcionišemo sa dve bebe. Ništa mi teško ne pada. Što se tiče trećeg deteta, za sada ne planiramo prinovu u naredne dve godine. Sada želim da radim na sebi... Hoću da se skockam, da budem zgodna, dobra mama sa dva deteta. Za nekih pet, šest godina možda dođe neki dečak... možda jedan Luka, to nam je odabir imena za dečaka - otkrila je bivša zadrugarka i odgovorila na pitanje da li bi usvojila dete.

- Kada bih mogla i imala uslove možda bih i usvojila dete. Svima bih volela da pomognem, svoj deci ovog sveta. Takođe udomila bih i sve životinje, nekako kad bih imala neku veliku kuću udomila bih sve - rekla je ona.

Na slavlju povodom rođenja Lane, pojavili su se i njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, koji su oduševljeni unukom.

- Mama i tata su odlepili za Lanom. Mama mi je jednom rekla: ''Bože, kako ću sada moći da podelim ovu ljubav koju imam prema Miji...". Eto, čim su je videli zaljubili su se i u nju i zavoleli je nenormalno - zaključila je Luna Đogani.

(Telegraf.rs)

Video: Marko pozvao Lunu nakon porođaja: Plače i govori joj: "Ti si moja duša, volim te najviše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA