Vreme čitanja: oko 2 min.

Hrvatski di-džej koji je sarađivao sa Čolom uputio "brutalne" reči Prijovićki: "Sama sebi treba..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svoj sud o svemu tome je dao i najpopularniji hrvatski di-dzej Mateo koji je imao priliku više puta da nastupa sa brojnim regionalnim zvezdama

  • 0
Aleksandra Prijović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Javnost ne prestaje da bruji o velikom uspehu mlade muzičke zvezde Aleksandre Prijović, koja će u sklopu turneje koju je započela sa tri koncerta u Štark areni u Beogradu, početkom decembra održati čak pet uzastopnih koncerata u Areni Zagreb.

Zbog ovog uspeha Prija je poslednjih dana česta tema kritika u Hrvatskoj, a sada se iz komšiluka oglasio i pozanti di-džej koji joj se obratio.

Naime, svoj sud o svemu tome je dao i najpopularniji hrvatski di-dzej Mateo koji je imao priliku više puta da nastupa sa brojnim regionalnim zvezdama.

Mateo tvrdi da Aleksandra treba da peva u Hrvatskoj jer je sama zaslužna za svoj uspeh kojem ne može prići niko od mlađe populacije.

- Što se tiče Aleksandre Prijović, veliki respekt! Znam da je jako težak put doći do vrha jer na vrhu ne može biti svako. Smatram da je ona definitivno na vrhu, a do tog uspeha nije došla preko noći. Sama sebi treba da zahvali i nagradi jer je izborila za to da bude danas velika zvezda. Napunila je tri beogradske arene i rasprodala pet zagrebačkih Arena. To ne može svako. Pogodila je pravi album, pesme se slušaju u svim klubovima i radio stanicama - rekao je on i nastavio:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by DJ Mateo (@deejay_mateoo)

- Taj hajp ne postoji samo sada, nego u njenom slučaju traje godinama unazad. Njen vokal nije samo lep preko plej beka nego i uživo. Želim joj sve najbolje. Iskreno, ne poznajem osobu u tim godinama koja je pet dana zaredom zakazala zagrebačku Arenu. Pred njom stoji bogata i uspešna karijera, zaslužuje sve najbolje. Mislim da mlađa generacija sluša ono što voli. Aleksandrine pesme apsolutno nisu nacionalističke nego ljubavne i mislim da publika oseti tu ljubav prema muzici koju ona pruža. Poštujem svačije mišljenje, ali smatram da neko ko puni pet arena da je tu svaki negativan komentar suvišan. Kako je popularna u Srbiji, tako je u Hrvatskoj, BiH i svuda - rekao je Mateo.

Dj Mateo sarađivao je brojnim svetskim i domaćim zvezdama, a posebno mu je draga upravo saradnja sa najvećom ex Yu zvezdom Zdravkom Čolićem.

(Telegraf.rs)

Video: Elegantno odelo joj stoji kao saliveno: Aleksandra Prijović zablistala u trećoj odevnoj kombinaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA