≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivanišević tuži bivšu zbog para: Sa Tatjanom ima dvoje dece, živeli su 17 godina, a sad tvrdi da ga je pokrala

Vreme čitanja: oko 2 min.

Goran je od 2017. godine u braku s voditeljkom Nives Čanović

  • 0
Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Foto: LEON NEAL / AFP / Profimedia

Proslavljeni teniser i trener Novaka Đokovića,  Goran Ivanišević (52) objavio je na svom Instagram profilu da tuži bivšu suprugu Tatjanu Dragović (45), od koje sada traži novac koji je zaradio prije i nakon braka.

Naime, on se sinoć kasno obratio putem Instgarama i otkrio da ima ozbiljnih problema sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović, koja je navodno mimo svih zakona i ugovora uzela njegov novac. Novakov trener je javno poručio da će pravdu tražiti na sudu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)

Kako su se Ivanišević i Tatjana upoznali i zavoleli?

Ivanišević je svoju bivšu suprugu Tatjanu prvo video na naslovnici časopisa, nakon čega se jako trudio da dođe do njenog  broja. Naravno, pošlo mu je to za rukom i već za par mjeseci pronašli su ljubav.

Doček Nove godine u Dubaiju za Tatjanu je bio poput bajke jer je na tom putovanju dobila verenički prsten. Nedugo nakon započeli su i zajednički život, uživali u putovanjima i uspesima koje su nizali u svojim karijerama, piše "Večernji.hr".

Sada već davne, 2004. godine kao kruna njihove ljubavi stigla im je i ćerka Amber Marija. Zbog svega, Tatjana je odustala od karijere i posvetila se majčinstvu dok se Goran upustio u privatni biznis. Nedugo nakon divnih vesti njihova imena u javnosti su počela da se povezuju i s drugim osobama, no oboje su to tada demantovali. Tri godine posle kćeri, dobili su i drugo dete, sina Emanuela.

Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Foto: Fame Pictures / Backgrid USA / Profimedia

Iako je sve sada izgledalo idilično, skandal je protresao Hrvatsku o Goranovoj preljubi s voditeljekom Vanjom Halilović kada su snimljeni kako tokom noći izlaze iz zgrade na Trgu Marka Marulića. U tom stanu su se našli i na Dan zaljubljenih, a fotograf ih je uhvatio dok je stavljao torbu u gepek. Tatjana ga je nakon toga navodno, nakon žestoke svađe, izbacila iz stana.

Nakon toga, Ivanišević se izvinioTatjani javno.

Iz SAD-a vratili su se nakon šest meseci, no nedugo nakon potresao ih je još jedan skandal kada su mediji počeli da spekulišu o Tanjinoj vezi s fudbalerom Markom Šimićem. Počelo jetada da se piše i o finansijskim problemima, a u medijima se nagađalo kako je Goran svoju imovinu prepisao upravo na Tatjanu.

Izvori bliski paru počeli su da pričaju kako već dugo ne žive kao muž i žena te da su samo u prijateljskom odnosu, a odluka o razvodu je došla sporazumno nakon 17 zajedničkih godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA