≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miliću Vukašinoviću sutra zakazana operacija, oglasio se za Telegraf: Na kraju je to problem, imam 30 % snage

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je istako, psole svih brojnih problema na kraju je otkriveno da je srce veliki problem, što će se sutra rešiti

  • 15
Milić Vukašinović Printskrin: Twitter/Militch

Roker Milić Vukašinović sutra će biti operisan, odnosno zakazana mu je operacija na srcu gde će mu lekari ugraditi stentove, potvrdio je za Telegraf.

Nime, posle brojnih zdravstvenih problema koje je imao u prethodnom periodu, rokeru je sada zakazana i operacija na srcu.

- Evo kod kuće sam, spremam se za bolnicu. Sutra mi je zakazana peracija, ugradiće mi stentove kako ne bi bilo velikih komplikacija, tako da je dobro iako nisam baš najbolje. Samo sam na 30% snage, teško je to - poručio nam je roker.

Kako je istako, psole svih brojnih problema na kraju je otkriveno da je srce veliki problem, što će se sutra rešiti.

-Eto zamenili su mi onu glavnu venu koja je bila zakrčena, veštačkom, ali na kraju i srce je problem. Ugradiće mi sutra to, pa će onda biti bolje. Znate i sami da sam prethodnih meseci imao probleme, svašta je tu bilo pa sam zakačio i onu bakteriju u bolnici. I na kraju je srce - zaključuje on.

Milić nam se na kraju razgovora zahvalio na pozivu i obećao da se već vrlo brzo čujemo, kada će se nakon oporavka vratiti onome šta nijeviše voli - muzici.

Podsetimo, roker se nedavno više od deset dana borio za život nakon što je operisao zbog blažen infarkta. Više od osam dana proveo je intezivnoj, gde su se lekari izborili za njegov živto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DaDa

    17. oktobar 2023 | 16:35

    Dosledan svome stilu i načinu života do kraja. Bravo l svako dobro.

  • Milić od Milića

    17. oktobar 2023 | 16:32

    Ne daj se legendo!

  • Lepa

    17. oktobar 2023 | 17:02

    I sa 30% snage on je dasa i po. Izborice se on i sa ovom nedacom kao sto je l sa mnogim drugim. Nije ovo ni prva a nece biti ni poslednja bitka koju bije u zivotu. Ziveo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA