≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Ana i Rasta upisali ćerku u Ršumov vrtić: Reper plaća ćerkino školovanje, za godinu dana 5.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovim povodom se oglasio i Ljubivoje Ršumović koji je poručio da mu je izuzetno drago što su reper i pevačica odabrali baš njegov vrtić

  • 13
Ana Nikolić Foto: Anotnio Ahel/ATA Images

Reper Stefan Đurić Rasta i njegova bivša suprugra, pevačica Ana Nikolić upisali su svoju naslednicu u vrtić Ljubivoja Ršumovića u Sopotu, a za ćerkino obrazovanje će, za godinu dana platiti 5.500 evra.

Iako su pojedini mediji preneli da je Ana upisala ćerkicu u vrtić, to nije istina, jer su kako kaže izvor blizak njima, reper i pevačica zajedno odabrali najbolju predškolsu ustanovu za mezimicu.

- Rasta je preuzeo na sebe plaćanje škole za ćerku. Njih dvoje su se sporazumno dogovorili, što i stoji u sporazumu da će on mezimici plaćati skolovanje dokle god se mala bude školovala, to znači da će snositi troškove od sada pa sve do fakulteta. Naravno, šta god da odaberu i to zajedno i misle da je najbolje za Taru, Rasta će finansirati - rekao je izvor za Telegraf.

Upravo to znači da Rasta snosi troškove predškolske ustanove koja je jedna od najboljih u našoj zemlji i to će ga za godinu dana koštati malo više od 5.000 evra.

Inače, ovim povodom se oglasio i Ljubivoje Ršumović koji je poručio:

- Radim sa decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu... Nauče oni od nas mnogo, ali I mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna i eto, san mi se ostvario. Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmlađih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet... - priča pesnik za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    18. oktobar 2023 | 12:26

    Mi smo većina nas odrasli u državnim vrtićima, Ne razumem šta to njima fali. Pa me , jako interesuje šta to košta 5.500e u ovom prrivatnom.

  • V

    18. oktobar 2023 | 12:22

    Džaba im kada su oboje šašavi

  • To

    18. oktobar 2023 | 13:07

    Favorizovanje dece odmalena je odvratno, Treba biti deo drustva i ici gde idu sva deca a te skole za bogatase su upravo pokazale sta se napravi od dece eto slucaja iz Ribnikara, tatina i mamina deca i iz njih lako izadje cudoviste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA