Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloba Radanović nikad besniji zbog vesti o puštanju policajca sa Kosova zbog ranjavanja srpskog dečaka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radanović je objavio članak na francuskom u kojem se objašnjava da je policajac pušten da se brani sa slobode, zbog čega se vidno besan i obratio javnosti

  • 15
Sloba Radanović Printskrin: Telegraf TV

Sloba Radanović oglasio se na Instagramu, gde je vidno besan izrazio nezadovoljstvno nakon što je policajac koji je početkom godine, tačnije 6. januara ranio srpskog dečaka Stefana na Kosvu i Metohiji, pušten da se brani sa slobode.

Naime, Radanović je objavio članak na francuskom u kojem se objašnjava da je policajac pušten da se brani sa slobode, zbog čega se vidno besan i obratio javnosti.

- Gospodin "policajac" iz sluzbe "Kosovske policije" koji je upucao dete oslobodien i pušten na slobodu - napisao je on i dodao:

Sloba Radanović Printskrin: Instagram/slobaradanović

- Tačnije nije ni bio zatvoren, nego u kao nekom kuénom pritvoru. Tako prodju na Kosovu i Metohiji oni koji pucaju na srpsku decu.

Podsetimo, Sloba Radanović je jedan od malobrojnih zvezda s domaće scene koji se gotovo nakon svakog nemira na Kosovu i Metohiji oglašavao putem mreža i apelovao za pomoć Srbima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA