≫ 

Vreme čitanja: oko 4 min.

Srbolivud jači od Holivuda: Maja Nikolić je srpska Britni, Karleuša - Ledi Gaga, a evo ko je naša Madona

Vreme čitanja: oko 4 min.

Što zbog lepote, fizičkih sličnosti, ali i poteza koji su tokom svojih karijera načinili predstavljvamo Vam Srbolivud

  • 14
Ruslana Ana Nikolić Lepa Brena Madona Jelena Karleuša Šakira Indira Radić Britni Spirs Maja Nikolić Neda Ukraden i Tina Tarner, Margo Robi, Natasa Bekvalac Foto-kolaž: Profimedia, Nikola Tomić, Marko Jovanović, Tanjug/AP, ATAImages, Instagram/britneyspears

Adaktarovi su srpski Kardašijanovi, Brena naša Madona, Maja Nikolić kao "posrnula" Britni Spirs, samo su neke od ličnosti s domaće estrade koje često poistovećuju sa holivudskim zvezdama - svi oni naš su Holivud - "Srbolivud".

S tim u prilog donosimo Vam listu srpskih domaćih zvezda, posrnulih, ekstravagantnih, običnih i neobičnih koji svojim likom ili delom najviše podsećaju na najveće holivudske zvezde.

Porodica Adaktar kao srpski Kardašijanovi

Od kako su se pojavili pre godinu dana, kao ekstravagantna porodica Adaktar i predstavili se javnosti kroz porodični rijaliti šou - javnost ne prestaje da poistovećuje Adama i ostale članove sa Kim Kardašijan i njenom ekipom.

Upravo zbog sličnog koncepta i predstavljanja, Adam, njegova majka Vanja, supruga Anđela, baka Nadalina i ostali članovi upoređeni su sa Kim, Kajli, Kortni, Kendal...

Luksuz, život bez prevelikih obaveza i porodični biznis Adaktarovih, snimanje porođaja, uspelo je da im donese baš tu, po nekima laskavu, po nekima ne, ali titulu balkanske kontroverzne porodice koja podseća upravo na Kardašijanove.

Maja Nikolić kao posrnula Britni Spirs

Ako je suditi po izgledu, ali i ponekad ponašanju, pa i slikama, naša Maja Nikolić prava je posrnula Britni.

Od kako je postala slobodna, odnosno od kada je njenom ocu ukinuto starateljstvo Britni često zna da šokira javnost golim slikama, kućnim snimcima i ostalim potezima koje čini. I da, da Maja nije baš toliko ekstravagantna jasno je, međutim, isključivo zbog njenih pojedinih izjava koje je davala u medijima, ali malo slobodnijih slika i snimaka pojedini korisnici mreža su se složili u jednom, ona je ta - srpska Britni.


Indira je srpska Šakira

Zašto je Indira dobila epitet "sprska Šakira"?

Pa valjda je to zbog kose, a upravo ovaj kompliment da liči na jednu od najvećih svetskih zvezda dobila je još s početka karijere zbog svojih bujnih loknica koje neodoljivo podsećaju na Šakirinu "divljačku" frizuru.

Da ne grešimo dušu, ima makar toliko hirova koliko i legendarna Šakira, a i po načinu pevanja koji je negde upečatljiv na našeoj sceni - sliči neverovatnoj i jedinoj.

Što je Lejdi Gaga svetu, to je Karleuša na Balkanu

Objašnjavati pojam sličnosti između Lejdi Gage i Karleuše je verovatno bespotreban - jer je na osnovu njihovih karijera, poteza i svega ostalog što su činile jasno, iako je Gaga mnogo kasnije od Karleuše započela svoju karijeru, tačnije 13 godina posle Jelene.

I JK, kao i Gaga svojoj publici, svetu, Balkanu su svakim svojim pojavljivanjem donosile nešto novo, i uvek bez dlake na jeziku govorile o tabu temama. Prve zasštitnice i borci za prava raznoraznih manjina u svetu.

Ekstravagancija kada su odevne kombinacije u pitanju.... malo li je nabrojano?

Jedna je srpska Barbika - Nataša Bekvalac je Margo Robi 

Pa osimo po lepoti, Natašu i Maro sigurno veže i ta savršenost i besprekornost kada je estetski izgled u pitanju - jer su obe Barbi.

Nata je od samog početka svoje karijere dobila nadimak "sprska Barbika", dok je Margo svoju želju da postane Barbi uspela da ostavari tek nedavno kada je dobila glavnu rolu u filmu posvećenom najsavršenijoj "ženi" na svetu.

Madona = Lepa Brena

Rušile su rekorde, predstavnice jednog vremena, prave zvezde - dovoljno je kada opisujete Madonu ili Lepu Brenu.

Ono što vezuje ove dve prave, velike zvezde jesu karijere, ali ne i dugo noge po kojima je Brena postala pravi hit. Međutim, plave kose, neverovatana popularnost i trajanje je nešto što ih sigurno zajedno opisuje.

Rekordi kada su turneje u pitanju, ali i fanatici, ne fanovi već fanatici - doveli su do toga da gotovo svi balkanci svojom najvećom zvezdom nazivaju Lepu Brenu, isto važi i u svetu za Madonu.

 Anu Nikolić upoređuju sa Ruslanom

Ana Nikolić je još od hita "Romale, romali" ponela nadimak da je srpska Ruslana.

Pokreti na sceni, energičan nastup i još jači hitovi doveli su do toga da ljudi s razlogom upoređuju najpopularniju evrovizijsku pobednicu Ruslanu sa tada fatalnom Anom.

Možda su iz tog razloga Ani predviđali veliku karijeru i priželjkivali je kao predstavnicu Srbije na Evroviziji, međutim ona je od te ideje nakon što joj je pričinjena nepravda na Beoviziji 2003. godine gde se predstavila sa numerom "Romale, romali" odustala i to izgleda zauvek.

Za kraj Neda Ukraden - srpska Tina Tarner

Sličnost između naše Nede Ukraden i njihove Tine tarner je očigledna - i po pesmi, i po karijeri, ali i po izgledu i energiji na sceni.

Neda nikada nije krila da joj laska što je dobila epitet "srpska Tina", te nije krila da joj je upravo ova pokojna zvezda bila uzor u karijeri.

Kada je Tina nedavno iznenada napustila ovaj svet, Neda se oglasila i oprostila od nje.

- Otišla je moja inspiracija, moj idol, najveća diva, snaga, glas! Počivaj u miru, draga Tina, jednostavno si najbolja - napisala je Neda u svojoj objavi posvećenoj preminuloj pevačici.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca počela nastup u Sloveniji, publika vrišti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA