Vreme čitanja: oko 2 min.

Mina Vrbaški dala otkaz u pet šopu: "Podnela sam krivičnu prijavu zbog maltretiranja i pretnji"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Stvarno je bilo dosta! Danas sam konačno podnela krivičnu prijavu protiv NN lica", počela je Mina u svom obraćanju

  • 6
Mina Vrbaški Printskrin: Youtube/ Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaškidala je otkaz u pet šopu, a kako je otkrila zbog lica koje je godinama uznemirava morala je da donese takvu odluku.

Starleta i bivša rijaliti je najpre obavestila svoje pratioce da je podela prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, pa i dodala da je zbog toga prestala da radi.

- Stvarno je bilo dosta! Danas sam konačno podnela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, maltretiranja i pretnji upućenih meni i ljudima oko mene. Slučaj je prosleđen nadležnom tužilastvu i odeljenju za VTK, koje će u najskorijem vremenskom periodu identifikovati ovog monstruma i protiv koga će biti podneta krivična prijava, ali će biti i privatno gonjena od strane mene i određenih lica koja je takođe uznemiravala, a koja su takođe danas podnele prijavu - poručila je ona i dodala:

- Sav dokazni materijal, svi profili, sve pretnje, uvrede, klevete i uzmemiravanja... Tri godine unazad! Jedva ćekam da svane dan kada će ovaj monstrum konačno odgovarati za svo zlo koje mi je godinama nanosila - napisala je Mina na svom Instagram storiju, a posle par minuta podelila da je zbog svega raskinula ugovor o radu:

- I ovom prilikom želim da vas obavestim da sam sporazumno raskinula ugovor o rada, obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim i zbog velikog stresa koji sam pretrpela zbog konstantnog internet nasilja koje proživljavam, a koje utiče ne samo na mene, već i na moje svakodnevne aktivnosti, bliske ljude, pa i moj posao. Zbog ovoga sam dovedena u situaciju da se povučem iz svega, jer mi je zbog ovog monstruma onemogućeno pravo na normalan život, pravo na rad i druga ljudska prava. Verujem u državne organe i očajnicki se nadam brzom rešavanju ovog slučaja, jer ja više nemam snage...

Mina Vrbaški Printskrin: Instagram/minavrbaski

Podsetimo, nakon što je više od godinu dana sa izvesnim Dinom živela u inostranstvu, Mina Vrbaški se vratila u Srbiju i svoj profesionalni angažman pronašla u pet šopu u Inđiji, o čemu je i pričala za Blic.

- 10 kila sam smršala ovako, i moja majka je smršala mnogo. Zaposlila sam se privremeno, posao me mnogo čini srećnom. Mislim da je mnogo bolje da čovek radi, nego da idem po kafićima. Posao me ispunjava - kazala je ona pred našim kamerama, a progovorila je i o "Zadruzi 7 - Eliti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ја

    23. oktobar 2023 | 16:05

    Откачи се са интернета и биће ти живот и лепши и лакшиии...

  • Licemerka

    23. oktobar 2023 | 16:06

    Pametna nisi baš nešto, ali si prelepa i prezgodna! Naći ćeš posao ne brini. 🍀🍀🍀

  • Maro

    23. oktobar 2023 | 18:05

    Ajmo sad otvori OF ...lagana lova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA