≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Moj otrov će služiti da sistemski leči naše društvo od najveće bolesti od koje bolujemo, a to je licemerstvo"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dozu otrova biraju licemeri", otkrila je ona

  • 0

Poznata voditeljka Jovana Jeremić večeras proslavlja svoj 33. rođendan, a tim otkrila nam je mnoge zanimljivosti.

Naime, kako su tema Jovanine žurke zmije i škorpije, ona je objasnila simboliku istih.

- Moj otrov će ove godine služiti da sistemski leči naše društvo od najveće bolesti od koje mi Srbi bolujemo, a to je licemerstvo, dvostruki moral i lažno predstavljanje. Dozu otrova biraju licemeri, i oni će birati da li će tečnost koju ja proizvodim za njih biti otrov ili lek, na njima je - rekla je ona.

Jovana je otkrila i koji su njeni dalji planovi za ovu godinu.

- Što se mene tiče, planiram i dalje da budem glavni igrač na terenu, jer ko ne igra na terenu obično zviždi sa tribina, a ja nisam zvidač, ja sam igrač i to na duge staze. Ima ta jedna karakterna crta koja je zajednička za sve borce, a to je da nas mrze gubitnici. Samo zapamtite, izgovore daju gubitnici, a obećanja pobednici, zato ja vama obećavam da ćemo zajedno da pomeramo granice, i da je ovo samo početak - istakla je voditeljka.

Jovana je istakla da je ona škorpija-lav, što smatra najboljom kombinacijom.

- Ja sam škorpija, a u podznaku sam lavica. To je najbolja kombinacija, imam otrov, ali mogu i da ližem rane kome je potrebno. Moje rane niko ne liže, ja to radim sama. Zapravo, to sam radila u dvadesetim, a sada slavim svoje rane jer su me naučile da ne izgubim tu čevečnost u sebi i zbog toga i jesam zvezda. Kad se oni pitaju zaštp nisu zvezde, a toliko se trude, 'zato što nemate dušu, to je jedino što ne možete da kupite'. Sa dušom moraš da se rodiš, Bog ti to ili udahne ili ne, to je razlika - otkrila je ona.

Jovane je otkrila i da li joj j eoravi poklonio Rolex sat.

- Ja Rolex dobijam od dva poslovna partnera koji su odlučili da mi zajendo kupe, a što se tiče pravog, mislim da ću da sresti u ovoj godini. To ne kaže horoskop, to kažem ja , moja intuicija - rekla nam je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA