≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kulićeva besna nakon što je dadilja otkrila njihove mračne tajne: "Trovala je decu, maltretirala je svog sina"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Živa je ona Klara za koju je sudija rekla da je za njom raspisana poternica zbog mnogih dela", poruučila je ona

  • 1
Miljana Kulić, Marija Kulić i Siniša Kulić Foto: TV Pink, Nikola Tomić

Marija Kulićoglasila se putem Instagrama nakon što je njihova bivša dadilja Klara iznela stravične optužbe na njihov račun.

Marija je, kao i obično, i te kako imala šta da kaže.

- Živa je ona Klara za koju je sudija rekla da je za njom raspisana poternica zbog mnogih dela. Još u "Zadruzi" mi je rekla da se sprema da pobegne iz Srbije, ona kao Makedonka jer je centar za socijalni rad tući za oduzimanje roditeljskog prava. Klara čiji je malolteni sin privođen i hapšen zbog prodaje narkotika deci po osnovnim školama i od toga najgora porodica u Nišu živela godinama, trujući tuđu decu. Smrdla Klara koja je ukrala zlato iz naše kuće i njen muž priznao porukom mom mužu da jeste ukrala, odnela kući i prodala. Objavila sam tu poruku nedavno na Instagramu. Klara u čiju je kuću dva pita mesečno upadala policija zbog droge i koju je centar za socijalni rad tužio za oduzimanje roditeljskog prava - pisala je ona.

Marija se ovde nije zaustavila.

- Sin iz prvog braka neće da čuje za nju, a drugog sina iz prvog braka maltretirali i ugnjetavali i prebacivali sve što pojede i popije i otišao u drugu porodicu, kod malo poznatih ljudi. Pričaj Klara, gde si odnela popadijin sat što nam je tvoj muž pričao šta radiš u koliko si žena pokrala čisteći stanove. Pričaj Klara, da je u zatvoru tvoj muž bio zbog silovanja, proveriti u niškom supu, on nas ne pljuje da mu ne izgovaram ime, ali je pet godina ležao zbog silovanja, ne prepisuj to drugima. Pričaj Klara kako si bila uhapšena i bila u istržnom zatvoru što si pretukla sina. Prijavio te je muž. Ona Klara koja po dva meseca živi privatno, pobegne, ostavi dugove, ne plaće kirije i još iznese iz stanova sve što može, zato su je stanodavci prijavljivali - poručila je Kulićeva.

Ipak, pratioci koji prate dramu nastavljaju da se pitaju zašto je porodica Kulić zaposlila Klaru, i to kao dadilju, ako iza sebe ima ovako mračnu prošlost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi

    28. oktobar 2023 | 17:43

    Pa sto je uze za dadilju sa tolikim dosijeom Jaoo kulici ko vas nezna skupo bi vas platio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA