≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tanja Savić hitno završila kod lekara, vlasnik kluba u kojem je imala nastup joj napravio problem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Instagram profilu objavila je video u kom objašnjava svojim pratiocima i publici da će zbog zdravstvenog stanja morati da otkaže nastup u Sloveniji

  • 0

Pevačica Tanja Savić oglasila se na Instagramu i otkrila da je zbog narušenog zdravstvenog stanja morala da otkaže nastup i da hitno mora kod lekara.

Naime, na Instagram profilu objavila je video u kom objašnjava svojim pratiocima i publici da će zbog zdravstvenog stanja morati da otkaže nastup u Sloveniji.

- Dragi moji imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastup u Sloveniji. Radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pevam ovakva, ne smem da pevam, imam temperaturu, za sat vremena idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći - rekla je Tanja, pa najavila ponovni susret sa svojom publikom prvom prilikom nakon što ozdravi.

Ona je na vreme obavestila vlasnika kluba o situaciji u koju je došla, a kako je potom napisala - on to nije na vreme preneo dalje kako bi publika koja je planirala da dođe bila obaveštena.

- Ovaj video sam juče poslala vlasniku kluba oko pet popodne. Kasnije sam saznala da moja publika o tome nije na vreme bila obaveštena. Jako mi je žao zbog toga - napisala je Tanja.

Podsetimo, Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Ona se toliko zaljubila da je posao stavila u drugi plan. Baš kao što je bio slučaj i kad je započela vezu sa još zvaničnim suprugom Dušanom Jovančevićem.

Njeni saradnici strahuju da bi njena karijera mogla po drugi put da doživi sunovrat, te su je upozorili da se pod hitno promeni jer su svi primetili da pravi istu grešku kao s Dušanom, koji je u jednom trenutku sve preuzeo u svoje ruke, ali je ona nestala sa scene.

(Telegraf.rs)

Video: Usnimili smo Tanju Savić sa misterioznim muškarcem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA