Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Kulić podnela tužbu protiv Bebice, zbog jedne optužbe od njega traži pola miliona!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bebica još uvek nema pojma da je tužba predata o da advokatska kancelarija trenutno podnosi spise u odgovarajući sud u Nišu

  • 2
Nenad Macanović Bebica, Miljana Kulić i Marija Kulić Foto-kolaž: Telegraf.rs, Nikola Tomić, Youtube/Zadruga Official, Instagram/marijakulic_mtaz

Marija Kulić je advokatima predala tužbu protiv Nenada Macanovića Bebice, zbog toga što ju je na televiziji optužio da se bavi crnom magijom.

Marija na sudu traži pola miliona oštete za duševne bolove.

Bebica još uvek nema pojma da je tužba predata o da advokatska kancelarija trenutno podnosi spise u odgovarajući sud u Nišu. Međutim, ni Bebica nije toliko naivan.

On je pre ulaska u Elitu tražio od advokatske kancelarije da angažuje ljude, koji će pratiti sva oglašavanja Marije Kulić, pa i oni spremaju tužbe. Inače, osim Marije, Bebica tuži i Miljanu. Navodno, Marija će od njega da zahteva pola miliona dinara, a ako Bebica ne bude uspeo da dokaže svoje tvrdnje, najverovatnije će mu dosuditi neki iznos da plati Mariji Kulić, piše "Skandal".

U svakom slučaju Bebica će tužiti i Miljanu, ali se za ovu tužbu koja je spremna za Mariju čeka samo njegovo odobrenje. Bebica se nada da će sve probleme sa porodicom Kulić rešiti na sudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    30. oktobar 2023 | 12:07

    Ološa na sud,hrani kuče da te ujede

  • Rade

    30. oktobar 2023 | 13:43

    Bas tako! Kakav covek treba da budes i da tako iznosis iz kuce u kojoj si ziveo skoro dve godine.Provokacije i nacin na koji se odnosi prema Miljani su uzasavajuce. To pokazuje kakav je covek... los!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA