≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Rajković mužu priredila zlatnu magiju za rođendan, a poruka ježi: "Gušim se u suzama i molim Boga da..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Znaj, Bog nam šalje razna iskušenja sa razlogom, hvala ti što smo svake godine sve jači - deo je Anine čestitke mužu

  • 0

Ana Rajković priredila je čaroliju za 28. rođendan supruga Predraga Rajkovića, poznatog golmana.

Oni su u Španiji pozirali pored zanimljive torte koju mu je poručila, sa svojim sinovima, a uz dirljive porodične fotografije objavila je i snažnu poruku. Ona se ponovo prisetila momenta od prošle godine, kada im se sinčić Tadija doslovno borio za život.

- Sećam se… Sat otkucava ponoć, njegov 27. rođendan… Nisam sa njim, ne mogu da ga zagrlim, poljubim, spremim tortu, plačem, gušim se u suzama dok sedim na intenzivnoj i molim Boga da sve prođe, da ponovo budemo svi zajedno… Skupljam snage zovem ga i tiho pevušim pesmicu i znam poželeli smo istu želju, i znate šta? Ostvarila se! - počela je Ana.

- Živote moj, srećan ti rođendan! Hvala ti što si najbolji tata i muž na celom svetu! Znaj, Bog nam šalje razna iskušenja sa razlogom, hvala ti što smo svake godine sve jači, ti znaš šta ti ovaj put želim… I znaš ko te voli najviše… Srećan ti rođendan, ćaća - napisala je Ana mužu.

Podsetimo, ona je početkom oktobra prvi put na Instagramu, javno, sa ljudima podelila deo onoga kroz šta su prošli.

- Tačno 365 dana od majkine najveće noćne more. Koma, sepsa, bakterija ga je razorila, ne očekujte previse, dajemo mu samo 5% šanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu. I ako se probudi ne očekujte previše, rekli su… Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjače i šapnula mu da ne smemo da im verujemo. Iz dana u dan verovali smo samo Gospodu i tebi, sine. Mnogi su iskoristili majkinu "slabost", pogrešili su, puno su pogrešili, ali su naučili da dobro uvek pobedi zlo. Sećaš se kako su nam rekli?! Pa ovo je čudo , ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše - napisala je Ana.

- Mesec dana kasnije, u sred strašnog skandala, transportujemo u najbolju bolnicu na svetu, u Tiršovu. Dok je moja mama 24/7 bila u bolnici vi ste imali bujnu maštu. Sa centralnim venskim kateterom i raznim drenovima, ali ne damo da nas neko žali. Borimo se, ali vam ne damo da nas žalite! - napisala je potom u opisu dečakove fotografije.

- Beskrajno se moram zahvaliti bolnici Tiršova, profesoru Krstiću i Gordani Miloševski bez kojih sve ovo ne bi bilo tako. I, naravno, celom osoblju bolnice. Hvala vam! - poručila je Ana Rajković.

Na kraju, poslala je surovu poruku onima koji su joj ovu priču i "napakovali":

- I ne zaboravite - ko se na tuđim suzama obogatio, obično se tuga takvima prva nasmeje. Porodica.

(Telegraf.rs)

Video: Uraganke na promociji albuma Sanje Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA