Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljudi šokirani objavama Edite Aradinović: "Da joj bacim magiju, da je patosiram!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Evo živa se potresoh. Tresu mi se ja*a. Nisam vam rekla? Ja sam muško - jedan je od Editinih odgovora

  • 4
Jelena Karleuša Edita Aradinović Foto-montaža: Nikola Tomić, TV Pink

Edita Aradinović otvorila je u jeku "sukoba" sa Jelenom Karleušom društvenu mrežu Iks (bivši Tviter), gde je usledio niz komentara kojima je iznenadila i šokirala ljude.

Ona je počela da se svađa sa svima koji su joj pisali komentare da nije u pravu kada je reč o sukobu sa Jelenom, te da je ispala kontradiktorna pošto je prvo došla na Jeleninu promociju novih albuma u vidu koncerta na Beogradu na vodi, a onda je pre nekoliko dana za medije istakla kako njeni albumi "nisu njena šolja čaja".

Jelena je na ovu izjavu reagovala rečima da je umorna od sukoba i vraćanja udaraca, a potom je Editi u privatnoj poruci odgovorila da je jedina njena veza sa njom bila onda kada joj je ponudila pomoć za sestru Indi dok je bila u bolnici, te da joj više ni ime ne spomene.

Edita je potom otvorila "Iks" i krenula sa šok objavama i odgovorima.

- Ma, likuša je nebitna, ne bih je spomenula više nikada, nego briše svoje poruke i blokira me. Pa, ja sam dete iz Beograda. Sa ulice. Mi Romi smo nekad jako za*ebani. Da joj bacim magiju, da je patosiram - napisala je Edita.

- Edita je hodajući blam - napisao joj je neko u komentarima.

- Evo živa se potresoh. Tresu mi se ja*a. Nisam vam rekla? Ja sam muško - način je na koji je odgovorila.

- Sve ti je dobro i rekla, praviš se mutava i ideš po promocijama ne bi li skupila koji pregled, bolje da nisi nista ni rekla nego bila kontradiktorna… - novi je komentar koji ju je razbesneo.

- Ajde mrš odavde - nastavila je Edita Aradinović.

Usledio je niz sličnih ili prostijih komentara, a neki su se ticali i toga što je Romkinja, pa je u jednom istakla da se zbog toga nije školovala.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je hit reakcija stana Beograda na vodi na Karleušin koncert

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA