Vreme čitanja: oko 1 min.

Milicu Pavlović iznenadio profesor iz muzičke: Pred kamerama pokazao njen test, ona se šokirala zbog ocene

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nismo uspeli samo mi da iznenadimo profesora Jocu, već je on iznenadio i Milicu i to pred našim kamerama

  • 0

Ekipa Telegrafa nedavno je posetila srednju muzičku školu u Leskovcu zajedno sa Milicom Pavlović, a iznenađenje koje joj je priredio omiljeni profesor Joca - pamtiće do kraja života.

Već na samom ulazu u muzičku školu "Stanislav Binički" sačekala nas je horda đaka, uzbuđeni i vidno srećni zbog dolaska Milice Pavlović. Veliko iznenađenje usledilo je nakon što smo kročili u istu, i ušli u učionicu br.1, u kojoj je legendarni profesor Joca držao čas.

Iznenađenje na njegovom licu, kada je na vratima ugledao nekadašnju učenicu Milicu, nije uspeo da sakrije. Posle srdačnog pozdrava sa profesorom, Milica i Stefan smestili su se u školske klupe, tačno na mestu gde su pre 17 godina sedeli i pred našim kamerama ispričali nekoliko anegdota.

Međutim, nismo uspeli samo mi da iznenadimo profesora Jocu, već je on iznenadio i Milicu i to pred našim kamerama. Dok su ćaskali o anegdotata i nestašlucima koje je Milica pravila dok je bila đak, profesor je izvadio njen pismeni i to iz solfeđa - jednog od sigurno najtežih predmeta za sve školarce muzičke škole.

Milica Pavlović Leskovac Foto: Nikola Anđić

Iako se u prvi mah postidel i očekivala da je neka baš najbolja oce, na iznenađenje i same Milice u pitanju je najviša ocena, čista petica.

- Milica Pavlović, ajde slikajte da se to lepo vidi - rekao je profesor, dok je Milici davao kontrolni.

- Oh, petica. Suze mi idu od sreće, da li je ovo moguće. Dobro, doduše moram da priznam da je ovo možda bilo i za jednu četvorku, ali dobro....

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA