Vreme čitanja: oko 1 min.

Nina Seničar objavila neodoljive slike s naslednicom Norom, a svi pričaju u kakvom luksuzu žive

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Srećan rođendan, princezo - napisala je Nina koja na fotografijama grli i ljubi ćerkicu u usta, dok drži balone kojima ju je iznenadila

  • 1
U Beogradskom dramskom pozorištu uručena glumačka nagrada Nina Seničar / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nora Grejs napunila je četiri godina, a ponosna mama Nina Seničar (37) je tim povodom na svom Instagram profilu objavila nežne fotografije sa naslednicom.

- Srećan rođendan, princezo - napisala je Nina koja na fotografijama grli i ljubi ćerkicu u usta, dok drži balone kojima ju je iznenadila.

Usledile su čestitke brojnih poznatih žena poput Marije Kilibarde, Jelisavete Teodosić, Ane Stanić i Aleksandre Tomić, a tu se našla i svetski poznato ime. Reč je o Ešli Grejem, najpoznatijoj plus sajz manekenki na svetu koja važi i za jednu od najlepših žena sveta.

- Srećan rođendan, Nora! Ajzak je na putu ka malo torte - napisala je Ešli.

Inače, Nina i Nora pozirale su pred kućom u kojoj žive, a iako se ne vidi mnogo detalja potpuno je jasno u kakvom luksuzu živi ova Srpkinja sa porodicom.

(Telegraf.rs)

Video: Holivudski glumac Džej Elis uhvaćen u srpskoj prestonici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    9. novembar 2023 | 09:00

    Sve je lepo ali mi je bukvalno odvratno da se deca ljube usta ... meni je to nezamislivo ..ali mozda se ona ljubila sa svojim tatom i mamom pa njoj nije neobicno mene bi moji roditelji prebili i da sam pokusala .... a ne bih jer mi je to veeeeeoma neprirodno. Ja bih zabranila ljubljenje dece usta od svih i od cika i od teta i od tata i od svih ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA