Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatska pevačica pod pretnjom oružja 15 puta pevala istu pesmu posle strašnog rata: "Nezgodna situacija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"To je zaista bilo vreme kada smo morali da pazimo na sve, ja sam imala ljude koji su me čuvali", navela je ona

  • 1
Renata Končić Minea Foto: Instagram/minea.official

Hrvatska pevačica Končić Minea prvi put je ispričala detalje o stravičnom događaju na koncertu koji je održala posle rata nedaleko od Zagreba.

Gostujući u radio emsiji nekada velika zvezda Minea otkrila je da je morala, kako kaže, da peva pod pretnjom. To nije čak ispričala ni roditeljima do sada.

- To je bilo u posleratno vreme… Mi muzičari, pevači zaista dosta toga prođemo u životu i ljudi ne znaju kroz što sve prolazimo na svom muzičkom putu oni vide lepu stranu, a ovaj posao ima i onih ružnih i malo lošijih strana. Verujte mi, svako od pevača ima barem jednu anegdotu koja će ga vezati i za negative.

- Imala sam koncert i u jednom momentu je nastala nekakva gužva, ludnica i pojavio se jedan gospodin koji je imao oružje u rukama… Nezgodna je situacija bila, meni kao devojci koja se tada verovatno bojala vlastite sene - rekla je.

"Pevala sam Vrapce i komarce 15 puta zaredom"

- To je zaista bilo vreme kada smo morali da pazimo na sve, ja sam imala ljude koji su me čuvali, tada su redari odradili svoju glavnu priču…. Uglavnom došao je s oružjem - to je bilo u prvom planu, a ja sam morala da pevam "Vrapce i komarce", a ne znam dal sam ih pevala 15 puta zaredom!?

- To je vrhunac negativnosti, ja to nikada u životu nisam ispričala, ovo je prvi put da sam to izgovorila i hvala Bogu da je to prošlo svršeno vreme i hvala Bogu nikada takvih događaja i situacija nisam imala više u životu - rekla je Minea za Happy FM.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA