≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su joj i večeras velika podrška: Prijini otac i maćeha sa bakom i dekom stigli prvi u Čair

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prija večeras nastavlja svoju koncertnu turneju, a ekipa Telegrafa nalazi se u halu Čair gde će tri noći zaredom pevati jugu Srbije

  • 1

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović, večeras, 10. novembra održaće prvi u nizu od tri koncerata u Nišu, a prvi su u Čari stigli baka i deka sa ocem Nedeljkom i pevačicinom maćehom.

Prija večeras nastavlja svoju koncertnu turneju, a ekipa Telegrafa nalazi se u halu Čair gde će tri noći zaredom pevati jugu Srbije.

U hali u kojoj će Prija prirediti pravi spektakl prvi su stigli njeni baka i deka, koji izgleda ne propuštaju nijedan koncert.

S njima je stigao i njen otac Nedeljko sa svojom izabranicom Lelom, njih je sačekalo obezbeđenje kako bi ih sproveli do mesta na kojem će večeras uživati i bodriti svoju voljenu Priju.

Aleksandre sa svojom maćehom ima sjajan odnos. Lela iz prvog braka ima dvoje dece - ćerku i sina.

Podsetimo, u sklopu svoje turneje na kojoj ruši sve rekorde Prijovićka je zakazala čak tri koncerta u Nišu, koje će održati večera, 10. novembra, sutra 11. i prekosutra 12. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    10. novembar 2023 | 21:39

    Znači plakanje se nastavlja....još da stigne majka.........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA