Prijovićka "grmela" u istom čipkanom kombinezonu od 4.000 € koji je davno nosila Karleuša: Kojoj bolje stoji?

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

U pitanju je čipkasti kombinezon, a kojoj bolje stoji procenite sami

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović raspametila je publiku na trećem koncertu u Nišu, koji je održala sinoć, i izazovnim stajlingom koji je pre godinu dana nosila njena koleginica Jelena Karleuša.

Jedan od njih bio je najprovokativniji, a u pitanju je čipkasti kombinezon ispod koga je nosila uzani crni bodi koji je savršeno isticao njenu figuru, a verujemo da je izgledom i pesmom dovela atmoferu do usijanja.

Ipak, ono što je korisnicima društvenih mreža skrenulo pažnju - jeste da je Prija za izazovni kostim "pozajmila" ideju i to od najveće pop dive, Jelene Karleuše.

Karleuša je isti kombinezon ponela na sebi i to pre godinu dana. Naime, ovu kombinaciju JK nosila je prošlog leta na jednom od svojih nastupa, a u pitanju je set čuvenog francuskog brenda "sen loran" - bodi s rukavicama od čipke, čija je cena 2.290 evra, i hulahopke od istog materijala od 1.790 evra.

Jelena je smelo iznela čipkasti kombinezon, a za razliku od Aleksandre Prijović ispod njega je obukla crni mini kupaći kostim, a ceo izgled začinila je crnim provokativnim pojasem "aleksander mekvin" od 1.690 evra.

(Telegraf.rs)

Video: U čipkastim čarapama i prividnom manitlu zapalila niš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA