Vreme čitanja: oko 2 min.

Joca Stefanović se oglasio nakon informacije da je Anita abortirala njegovo dete

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anitina drugarica iznela je zanimljive detalje navodne letnje šeme popularne zadrugarke

  • 0
Joca Stefanović, Anita Stanojlović Foto-kolaž: Marko Jovanović, M.P./ATAImages

Pevač Joca Stefanović oglasio se za Telegraf nakon navoda da je zadrugarka Anita Stanojlović mesec dana pre venčanja sa Matorom, abortirala njegovo dete.

Naime, kako je Anitina drugarica ispričala, aktuelna zadrugarka je nakon izlaska iz rijalitija, samo mesec dana pred venčanje imala aferu sa pevačem.

Ovim povodom kontaktirali smo pevača koji je samo kratko poručio:

- Hahahahahaha, ni ne poznajem devojku, ali svašta će ljudima pasti na pamet, samo da bi napravili neku priču i plasirali dalje - tvrdi Stefanović.

- Nikada se nismo sreli, a kamoli imali nešto vise od toga! - dodao je Jovan za Telegraf.rs.

Podsetimo, drugarica bliska Aniti i Matori otkrila je da je mlada starleta letos imala aferu sa pevačem i da je čak i zatrudnela s njim.

- Anita obožava muškarce, nije istina da se prebacila samo na žene. Matora veruje u tu šuplju priču, ali znam šta je ta mala radila u izlascima kad Jovana nije bila s nama. Naložila se jedno vreme da idemo po kafanama, a sve zbog lepog pevača Joce Stefanovića, za kojim je odlepila. Ona je Jocu upoznala letos na jednom splavu gde je pevao. Nakon njegovog nastupa sedeli su u istom društvu, nastavili da piju, da bi posle toga Joca nju povezao kući, s obzirom na to da nije bio pijan. U kolima su se odmah smuvali, a onda su se videli još nekoliko puta i Anita je slučajno zatrudnela. Dobila je fras kad je saznala da je u drugom stanju, tresla se da Matora ne sazna.

- Posle nekog vremena rekla je Joci i oboje su konstatovali da je abortus neminovan i jedino rešenje, što je ona i uradila. Od tada se više nisu ni videli,ni čuli, a Anita je ubrzo ušla u "Elitu". Jovana će da presvisne kad bude saznala za ovaj detalj, koji je Anita vešto sakrila. Danima ju je molila da odu i odrade veštačku oplodnju, da nađu donatora sperme da bi imale zajedničko dete, a ova je odbijala da to uradi, rekavši da je još rano, a onda je zatrudnela, pa i abortirala Jovani iza leđa. Ovo s lezbo-prevarom nije ništa kad se uporedi ovo što je uradila. Jovana mora da se odupre njenim manipulacijama i zatraži razvod tok skaradnog braka. To je lakrdija, a ne bračna zajednica.

(Telegraf.rs)

Video: Matora ide na veštačku oplodnju sledeće godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA