≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bregović zarađuje milione, a njegova ćerka odabrala je profesiju u kojoj za dva sata zaradi od 20 do 45 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao što se vidi na fotografiji, njeni nokti su prilično dugački i imaju interesantne motive, tako da je očigledno vrlo vešt majstor, a ni cenovnik nije tajna

  • 2
Goran, Lula Bregović Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Instagram/bb.barbiq

Muzičar i tekstopisac Goran Bregović ima tri ćerke, a javnost je posebno zaintrigirala njegova najmlađa ćerka i njeno zanimanje.

Lula je u maju napunila 19 godina, a interesuju je moda i dizajn. Međutim, ako je suditi po poslednjim fotografijama na Instagramu, bavi se umetničkim iscrtavanjem noktiju, navode mediji.

Kako navodi u postu, radi od kuće, u Parizu, pa je upozorila klijente koji su alergični na mačke da to imaju u vidu.

Kao što se vidi na fotografiji, njeni nokti su prilično dugački i imaju interesantne motive, tako da je očigledno vrlo vešt majstor, a ni cenovnik nije tajna.

Dizajniranje prirodnih noktiju košta 20 evra, za gel set treba odvojiti od 30 do 40, zavisno od veličine, dok full freestyle iznosi 45 evra.

Podsetimo, Bregović je već decenijama u srećnom braku sa Dženanom, koja je važila za jednu od najlepših Sarajki. Imaju tri ćerke – Emu, Lulu i Unu, na koje mogu da budu ponosni jer su sve uspešne u svojim profesijama.

Sve tri su različitih veroispovesti, koje su same odabrale. Od roditelja su nasledile sve najbolje, od majke dobar izgled, a od oca talenat. Najstarija, Ema, magistrirala je lepe umetnosti u Nantu, a njena dela mogla su da se vide i na izložbama u Beogradu, dok se srednja ćerka Una, opredelila za glumu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    16. novembar 2023 | 13:11

    Lepši su joj i majka i otac!!! A o ovoj modi s noktima..i prstima kojima ništa ne mozeš raditi..neçu da pričam

  • Гаргамел

    16. novembar 2023 | 12:48

    А Лула се истетовирала и завршила занат ... чека да тата склопи очи па да узме свој део !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA