Vreme čitanja: oko 1 min.

Olja Karleuša pomenula učešće u rijalitiju: "Popović me je predložio, ovo danas je jeftino"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"On je između ostalog naveo mene, rekao je da umem da budem vrlo britka na jeziku", ispričala je Olja

  • 0
Olja Karleuša Foto: Instagram/oljakarleusaofficial

Popularna pevačica Olja Karleuša je govorila o brojnim temama iz svoje karijere i privatnog života, pa se osrvnula na svoje učešće u rijaliti programu „Veliki brat“ i uporedila sa današnjim rijalitijima.

- To je bilo super, u današnje vreme ko bude osmislio nešto što je fino i kulturno jako će teško proći u početku posle svih skidanja i gluposti, jer kako da ti kažem uvek je atraktivnija komšinica koja se švaleriše, a ne ova što ima četvoro dece i kuva. Tako da, prosto ovo vuče da pogledaš, ali ona vrsta rijaliti programa u kom sam ja bila može da ide u čitanke kada pogledaš ono što danas funkcioniše - ispričala je Olja Karleuša.

Ona je zatim uporedila rijaliti nekada, sa današnjim programom koji je nazvala "jeftinim" zbog učesnika i koncepcije.

- Ovo danas je jeftina vrsta programa, to ne znači da nije uloženo novca, uloženo je puno novca ali nakon toga ulaganja u tom startu se sve završava, nikakva radnja, nikakve intrige. Ja sam ponosna na svoje učešće, imala sam 27 godina i samo sam razmišljala, nakon ovoga sam ili pukovnik ili pokojnik. Kroz moj život i karijeru sam navikla da ljudi ruše predrasude koje su imali pre toga. Saša Popović me je predložio za taj rijaliti, ja sam izdala tek treći album, ta medijska kuća koja je radila rijaliti program je pozvala njega da pita koga bi predložio, on je između ostalog naveo mene, rekao je da umem da budem vrlo britka na jeziku. To je bilo toliko šarenoliko i zanimljivo, time se neko bavio, sve je bilo dobro, imala sam i dobru ekipu - ispričala je ona za Novu.

Pevačica Olja Karleuša postala je deo estradne scene 2003. godine, kada je izdala svoj prvi ablum „Žene lavice“ za „Grand“ produkciju.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Karleuša objavila audio snimak sa suđenja sa Cecom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA