≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakve face su se okupile na slavi kod Živojinovića: Pršte skupa kola i stajlinzi, evo ko se sve pojavio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što je prisutne medije najviše iznenadilo je to što se ove godine, makar do su novinari bili ispred kuće nisu pojavili Saša Popović i njegova supruga Suzana

  • 29

Lepa Brena i Boba Živojinović i ove godine proslavili su krsnu slavu Aranđelovdan, a kao i svake u porodičnom domu okupili su veliki broj poznatih ličnosti.

Nakon što je objavio fotografiju sa patrijarhom Porfirijem, koji je njihov gost, Viktor je kao domaćin izašao ispred doma i ispozirao i pozdravio novinarske ekipe.

Prvi je večeras u porodični dom stigao Filip, ali bez Prije i sina Aleksandra, a za njim ređali su se ostali gosti....

Zatim, Melina Džinović stigla je sama, bez supruga Harisa, a kompozitor Saša Milošević Mare došao je u pratnji plavuše i dugogodišnjeg saradnika, bivšeg političara Mlađana Dinkića.

Inače, Viktor je tokom dana objavio da je na njihovoj krsnoj slavi bio i patrijarh Porfirije, a pohvalio se i slavskim kolačem, kao i punom šerpom sarmi i salata.

Najveću pažnju privukao je dolazak selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom, ali i posebno piće vredno 1.000 evra koje su doneli na poklon Bobi i Breni.

Među ostalim zvanicama kod Živojinović na Bežanijskoj kosi stigli su pevač Aco Pejvić, voditelj Žika Jakšić, Sanja Đorđević sa ćerkom.

(Telegraf.rs)

Video: Snežana blista u haljini, on u rukama nosi piće od 1.000 €: Piksi sa suprugom stigao kod Brene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    21. novembar 2023 | 23:35

    Pitanje…jesu li oni jedini koji slave Slavu? Zasto mora da se pise o njima, koga to interesuje????

  • Milan

    22. novembar 2023 | 07:05

    Da li neko moze da zamisli partrijarha Pavla na ovakvim desavanjima?

  • Boske100

    22. novembar 2023 | 05:18

    Kod nas je sve poremećeno, do 1992 niko od tih "faca" ništa nije ni slavio 🤷‍♂️. Sada se takmiče ko će napraviti veću Ivkovu Slavu al' na "pogrešan" način. Radi takvih društvenih poremećaja smo tu gdje jesmo. Srećna Slava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA