≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Matorin brat prekinuo tišinu i otkrio šok informacije: "Moja sestra je Anitinoj majci ostavila 5.000 evra!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Cela svadba je bilo Matorin hir, sad čujem da je Anita poželela takvu svadbu - kaže Nikola

  • 0
Anita Stanojlović Matora i  majka Foto: Kobra, Telegraf

Nikola, brat Jovane Tomić Matore, oglasio se povodom haosa koji njegova sestra preživljava nakon saznanja da ju je Anita Stanojlović varala, te da je sa izvesnom Mateom Car razmenjivala neprimerene poruke čak i na dan njihovog venčanja u Crnoj Gori.

- Nisam bio na svadbi, bio sam pozvan, ali s obzirom na to da otac i majka nisu bili pozvani, uz porodicu sam bio, da ne bi stvarali neke loše odnose. Ja na rijaliti gledam kao na njen posao, ali ova situacija... Ja sam podržao njihov brak, ne mešam joj se u to, videla sam da je srećan, nisam bio za tu priču sa Anitom, zato što Anita ima 21 godinu, mlada je. Roditelji Jovanu nisu podržavali - rekao je Matorin brat.

- Matoru niko nije koristio, ona je takva, ona daje. Cela svadba je bilo Matorin hir, sad čujem da je Anita poželela takvu svadbu. Nisam je pitao koliko je plaćala, koliko sam čuo, Anita nikad ništa nije tražila. Anitina majka je, valjda, zvala Jovanine roditelje i rekla da joj Anita nije ostavila dinara, a ja znam da je Jovana Anitinoj majci ostavila 5.000 evra - istakao je Nikola u jednoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni govor Jovane Tomić na venčanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA