Vreme čitanja: oko 2 min.

Dino Merlin govorom izazvao neverovatnu reakciju u Areni: "Imam jednu želju..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Koncert započeo jednom od najlepših numera

  • 6

Na početku četvrtog koncerta u Štark Areni, i poslednjeg u nizu za ovu godinu u Beogradu, Dino Merlin je održao emotivni govor.

Srpskoj publici je rekao da mu je nedostajala ovih osam godina, koliko se nisu videli.

- Mogu vam reći da se super osećam. Dugo nismo bili tu, pre osam godina i rekao sam već pre da je to ogroman period. Nedostajali ste mi. U međuvremenu svašta se dešavalo i u vašem i u mom životu, naravno, vreme teče. Od svih tih događaja, svega što sam prošao, kad sve saberem i oduzme, najvažnije što se u mom životu desilo je to da sam postao dedo ili kako vi kažete deda. To je jedna velika radost, želim svima da dočekaju to, to je nešto posebno - rekako je kroz osmeh Merlin.

Kako kaže, mnogo želja u životu je ostvario, skoro sve, ali ipak postoji još nešto što istinski želi.

- I obzirom da sam relativno, eto, 'ajde, uspešan čovek pa nemam više tolikih želja, sve sam to nekako skoro ostvario, ali imam jednu želju, istinsku, da taj moj unuk raste i živi u miru s vama, s vašom pesmom, s vašim mislima. Da gradi jedan fini svet, bolji svet, da se takmiče dobro, da budu dobri gradivni elementi društva, da su u miru sa svojim porodicama i komšijama i da tako prenesu i na nove generacije, neku poruku u neku bolju budućnost. On ima tri i po godine i nije mogao da dođe, ali već on priča i peva. Znate šta on najviše voli, neverovatno, svi istu pesmu. Ovu pesmu koju i vi mnogo volite i uvek je pevate glasno i strasno. I obzirom da on nije mogao da dođe, ali je jako zainteresovan da čuje kako vi to pevate, hoćemo li zajedno? - rekao je Merlin i zapevao numeru "Da šutiš". Ceo govor poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Dino Merlin četvrti koncert u Beogradu otvorio pesmom koju je posvetio unuku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA