Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je rodna kuća Dragane Mirković! Iako danas uživa u dvorcu u Beču, ovde se uvek rado vraća

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako izgleda kuća na dva sprata koju je pevačica sagradila roditeljima

  • 5
Dragane Mirković, kuća Foto: Mileta Mirčetić, Printskrin:youtube/paparazzo lov

Folk diva Dragana Mirković već preko 20 godina živi u Austriji sa svojim suprugom Tonijem i naslednicima Manuelom i Markom u velelepnom dvorcu koji ima poseban kulturno-istorijski značaj.

Međutim, kao što je više puta istakla, materijalno bogatstvo koje poseduje joj ne znači mnogo, a tome svedoči i činjenica da folk diva u slobodno vreme najradije provodi u rodnoj kući u Kasidolu, selu pored Požarevca.

Često posećuje svoje rodno mesto, gde je nekada davno, sa svojim roditeljima i familijom čuvala ovce i krave, nosila seno, a ne može da zaboravi seoske igranke koje je neretko posećivala dok je bila mlada i živela tamo.

Ipak ocu i majci podigla je dvospratnu kuću, koja važi za jednu od najlepših u selu, a u dvorištu se i dalje nalazi stara prizemna kuća, koja Mirkoviće podseća na skromne početke.

U Kasidolu sada žive njeni roditelji gde imaju veliko imanje i bave se poljopriveredom, održavaju domaćinstvo kao i svi ostali meštani.

Njene komšije i prijatelji imali su samo reči hvale za pevačicu, i svi su istakli da je Dragana ostala ista, te da je slava nije promenila.

- Viđamo je, često dolazi, super je. Njeni roditelji su divni ljudi - rekao je jedan meštanin.

- Njen deda je svirao harmoniku, oni su dobra porodica, domaćini pravi. Super je bila kao đak, a super je i kao osoba, ona se i dalje druži sa svima ovde. Koliko sam ja video, slava nju nije promenila, ona je jedina pevačica za koju ja smatram da se nije promenila, mogu da kažem isto za Radu Manojlović - rekao je jedan komšija za Paparaco lov.

Video: "Muzika treba da spaja....":Dragana Mirković podržala Merlina i u vrh kombinaciji stigla na koncert

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    24. novembar 2023 | 06:38

    To je nova kuca, a ona gde je rodjena i zivela je obicna platara

  • Vodolijax

    24. novembar 2023 | 11:30

    Zbog malog placa napravili je kao tortu ........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA