"Ulovili" smo poznate! Neki nisu znali šta ih je snašlo, a neki su se dobro pripremili

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Naše kamere su i ovog puta uhvatile poznate u prirodnom izdanju

Kako što već tradicija nalaže, i ove nedelje našli smo se na aerodromu.

Među prvima uočili smo Teu Tairović koja je raspoloženo čekala kofere, nakon čega se uputila ka autu. Mlada pevačica nas je odmah uočila, te nam je čak poslala i poljubac.

Tea se pojavila u braon bundi, dok je ispod nosila farmerke, i tako obezbedila da joj prvi ovogodišnji sneg u Srbiji ne naškodi.

Vojaž se pojavio u svom prepoznatljivom izdanju, trenerci. On je nasmejano kratko pozirao, nakon čega se uputio ka autu.

Darko Lazić je takođe bio tu, ali za razliku od svojih kolega, nije bio previše raspoložen. Činilo se kao da je nešto izgubio, a potom je krenuo ka autu. Ipak, našim kamerama nije pobegao.

Jelena Karleuša nastupala je u Švajcarskoj, pa se danas vratila u Srbiju. Ona je sve uredno pozdravila, kratko pozirala, pa ušla u auto. Ipak, pop zvezda poljubac za naše kamere ni ovog puta nije izostavila.

Jelena je ponela crni mantil, kao i naočare u istoj boji, a iako je bila bez trunke šminke, malo je reći da je blistala.

Ipak, naravno, Jelena nikada ne izlazi iz kuće bez dobre torbe, a ovog puta to je bila poznata Hermes tašna. Ova crna kožna tašna košta čak 31.060, a imaju je poznate svetske lepotice poput Viktorije Bekam, Dženifer Lopez, Kim Kardašijan…

Slađa Alegro se takođe pojavila u potpuno prirodnom izdanju, sva u crnom, i bila je i više nego raspoložena.

Koga smo sve sreli pogledajte u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA