Vreme čitanja: oko 1 min.

"Očekivala sam izvinjenje, pokazivanje dvoglavog orla je nož u srce Srbiji!" Dea oštro o Selmi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka jutarnjeg programa je javno osudila potez Selme Bajrami

  • 4
Selma Bajrami, Dea Đurđević Foto: Antonio Ahel, Marija Mladjen/ATAImages

Voditeljka Dea Đurđević se oglasila povodom snimka Selme Bajrami sa nastupa iz Sarajeva, gde pevačica pokazuje dvoglavog orla i oštro je osudila njen potez.

Dea kaže da je očekivala izvinjenje srpskoj publici.

- Videla sam snimak i očekivala sam izvinjenje publici u Srbiji, a umesto toga sam pročitala objašnjenje i optužbe da neki "mozgić" želi da joj "ugrozi odnos sa publikom u Srbiji". To je već uradila sama svojim činjenjem - rekla je voditeljka koja je objasnila, kako ona smatra, gde je zapravo publika u Srbiji omalovažena:

- Razumem da pevač peva sve i svima, ali koreografija koju je ona izvela pokazujući onaj simbol je nož u srce i ponižavajuće prema zemlji i publici koja joj je izgradila karijeru i gde je bila rado slušana. Ako je važilo za Jadranku što ne bi važilo i za Selmu, ako me razumete - istakla je Dea za Informer.

Podsetimo, Selma Bajrami na svom nastupu peva albansku pesmu "Valle Kosovare" i uz nju pokazuje dvoglavog orla.

Čim je snimak objavljen, ekipa Telegrafa kontaktirala je sa Selmom.

- Nemam razloga da se bojim, jer smatram da nisam nikoga ugrozila. Volim sve dobre ljude ovog sveta i sve nacije - istakla je ona.

S obzirom na to da su se mnoge Selmine kolege oglasile povodom pomenutog snimka, pevačica je otkrila da se njoj lično niko nije obratio.

- Niko nije, ali moja raja koji me znaju, koji su takođe iz Srbije su mi dali podršku. Bog zna, a znaju i ljudi koji me poznaju da ovo što se meni nameće nema veze sa životom. Očigledno je da sam nekome zasmetala, pa su planirali linč protiv mene. Vreme je dete istine, kad tad sve se samo pokaže. Ne stidim se svog porekla i volim sve ljude - rekla nam je pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Selma Bajrami napravila haos u gej klubu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA