Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte na šta liči stan srpskog glumca zbog radova u zgradi! Pukli zidovi, majstor mu leži pored prozora

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Meni su popucali zidovi u stanu, arhitekta koja radi na tom projektu, a sestra je vlasnica lokala, ušla je u moj stan da vidi i šokirala se", požalio se glumac

  • 1

Srpski glumac Dušan Kaličanin (38) već skoro godinu dana unazad doživljava agoniju od strane majstora koji renoviraju lokal u njegovoj zgradi, a usled čega je "njegovom stanu" naneta velika materijalna šteta.

Glumac se oglasio za Telegraf.rs i otkrio da već skoro godinu dana trpi teror od strane radnika, koje je prijavljivao raznim službama koje su zadužene za to, od policije do komunalne milicije i saveta stanara...

- Meni su popucali zidovi u stanu, arhitekta koja radi na tom projektu, a sestra je vlasnica lokala, ušla je u moj stan da vidi i šokirala se. Čim vam popuca stan, radovi nisu adekvatni. I parket nam se odovojio od zida… Prašina svuda, buka, zavrću vodu, odvrću kad hoće - rekao je glumac.

Našoj redakciji poslao je snimke i fotografije stana, popucalih zidova i majstora koji, ne mareći za njegovu privatnost, satima i danima rade tik do njegovog prozora.

- Mi smo se na dva meseca preselili jer nismo mogli da živimo u tim uslovima… Urušen je moj stan, moj mir, moje zdravlje, bezbednost! Ko će da mi nadoknadi više od godinu dana života i stresa? Kakva je to laboratorija koja se toliko radi, osim ako nije neka gde će Kim Kardašijan ponovo da se rodi? - istakao je Dušan.

- Komšije kukaju, tresu im se stanovi, mi na garnituri ne možemo da sedimo koliko se trese. Sijalice nam se gase jer gube kontakt koliko se sve trese. Ja ne mogu ni jedan scenario da pročitam jer i kad stavim slušalice trese mi se stan - istakao je Kaličanin za Svet.

(Telegraf.rs)

Video: Rade Šerbedžija na koncertu Zdravka Čolića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA