Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Kalinić objavio ženine fotke u kupaćem i nije ni čudo što tvrdi da je "top riba"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Kalinić objavio nove slike sa svojom suprugom Sandrom

  • 3
Milan Kalinić i supruga Sandra Foto: ATA Images/Marija Mlađen

Milan Kalinić 17 godina je u braku sa suprugom Sandrom, sa kojom ima ćerku i sina, Teu i Vuka.

Iako važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, on je jednom prilikom priznao da strast i zaljubljenost vremenom blede, ali da to u njihovom slučaju nije negativno uticalo na brak.

Voditelj je sada objavio video sa lepšom polovinom u kupaćem kostimu koji se sastoji iz dve slike, stare od pre nekoliko godina i nove kako izgledaju danas, a mogu se pohvaliti odličnim izgledom.

Podsetimo, voditelj i glumac je ponosan  na suprugu, a na to kako izgleda posebno.

- Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, "top riba" -  rekao je voditelj nedavno i dodao da mu imponuje što Sandru svi gledaju.

- Sandra je jedna od najženstvenijih, "najdamskijih", najzgodnijih Beograđanki. Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje - rekao je Milan jednom prilikom za Story.

(Telegraf.rs)

Video: Majka Milana Kalinića zaigrala uz daire: Pokazala neverovatnu liniju u 77. godini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA