Vreme čitanja: oko 1 min.

Euforija na Srebrnoj planini: Schweppes ti poklanja BESPLATNE ULAZNICE za Ski Opening by Music Week!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi posetioci koji kupe četiri ulaznice za predstojeći Ski Opening by Music Week, od Schweppes -a dobijaju PETU potpuno BESPLATNO, što vam omogućava da povedete svoje prijatelje na nezaboravan vikend ispunjen vrhunskom muzikom i najboljom zabavom

  • 0
Ski Opening by Music Week Foto: Promo

Tradicionalni događaj kojim se obeležava početak zimske sezone rezervisan je za 8. i 9. decembar, kada vas u Event Hall-u hotela GRAND na Kopaoniku očekuju 2 uzastopna večernja spektakla sa vrhunskim izvođačima i savremenom produkcijom za koju je zadužen SKYMUSIC.

U petak, 8. decembra, atmosferu će podići Aco Pejović, izvođač čiji hitovi garantuju nezaboravan provod, dok će u subotu, 9. decembra, scenu preuzeti Seka Aleksić, koja će svojim nastupom dodatno ugrejati atmosferu na Srebrnoj planini.

Ova jedinstvena AKCIJA je ograničena i omogućava vam da podelite ovo nezaboravno iskustvo sa svojim najbližim prijateljima po povoljnijim uslovima, a više informacija možete naći na musicweek.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA