Vreme čitanja: oko 2 min.

Potresna objava sina Ane Bekute na 2. godišnjicu Mrkine smrti: "Grlim uspomene i nosim te sa sobom..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dve godine su prošle od trenutka kada si tiho nestao iz mog sveta, ostavljajući za sobom samo sećanja i prazninu koja ne jenjava..."

  • 3
Igor Polić, Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić Foto: Instagram/anabekuta1

Na današnji dan pre tačno 2 godine, 27. novembra 2021. godine, preminuo je političar Milutin Mrkonjić, a za njim tuga ne jenjava.

Pevačica Ana Bekuta je bila u vezi sa Milutinom čitavu deceniju, ali nije samo njoj teško zbog ovog gubitka, već i njenom vanbračnom sinu Igoru Poliću koji je sudeći po komentarima rasplakao sve poslednjom objavom.

- Dve godine su prošle od trenutka kada si tiho nestao iz mog sveta, ostavljajući za sobom samo sećanja i prazninu koja ne jenjava. U mom srcu ostaćeš zauvek, kao svetionik sećanja koji me vodi kroz tamu gubitka. Grlim uspomene i nosim te sa sobom kroz sve izazove koje donosi život. Tvoja prisustnost i dalje je jaka, iako se ne može opipati ili videti. Zauvek ćeš biti deo naših života i bez obzira na vreme koje prolazi, tvoj duh će nastaviti da živi sa nama. Neka tvoja duša pronađe mir tamo gde si, a ja ću nastaviti da te nosim u srcu kroz dane koje donosi budućnost, ćekajući dan kada ćemo se ponovo sresti - napisao je Igor na svom Instagramu.

Inače, Bekuta je Igora dobila u vanbračnoj zajednici, što je njene roditelje stavilo na stub srama. Pogođena ogovaranjem, Ana je donela tešku odluku, pa ga je nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu decu.

Anin sin je jednom prilikom rekao da razume zašto je njegova majka to učinila, te da to nije ostavilo bilo kakve posledice na njega.

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada - rekao je Igor jednom prilikom za Espreso.

(Telegraf.rs/N.L.)

Video: Godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića: Bekuta u crnini plakala nad grobom, unuka je držala za ruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    27. novembar 2023 | 16:47

    Veoma čudna objava za jednog pastorka.

  • MK

    28. novembar 2023 | 13:00

    Takav je zakon bio tada, reče dečko ... Pitaj mamu koji je to zakon tada bio na snazi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA