"Goco, moj muž": Takmičarka otkrila zbog čega je morala da skrene pažnju pevačici

 
Ekipa Jetseta
Ekipa Jetseta
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Goca Tržan je bila gost u žiriju u emisiji "Nikad nije kasno", a jedna takmičarka iznenadila ju je kada je podelila anegdotu sa letovanja

Pevačica Goca Tržan je bila gost u žiriju u emisiji "Nikad nije kasno", a jedna takmičarka iznenadila ju je kada je podelila anegdotu sa letovanja.

Takmičarka Ružica Čavić Tomićević je otkrila da se Goca navodno nabacivala njenom suprugu.

Ružica se pojavila u muzičkoj emisiji sa željom da se vrati na male ekrane i ponovo posveti karijeri, a tom prilikom ispričala je situaciju u kojoj je glavni akter bila Goca.

Kako je takmičarka istakla, pre mnogo godina, Goca i ona su se našle zajedno na jednoj rođendanskoj proslavi u Herceg Novom, kada je pevačica primetila Ružičinog muža.

- Prišla mi je i rekla mi kako je moj muž dobar frajer - rekla je Ružica, pa nastavila:

- Prođe neko vreme, ona opet prilazi i govori mi kako mi je muž dobar frajer. Treći put prilazi, a ja joj kažem: "Goco, moj muž".

Podsetimo, Goca je godinama unazad u skladnom braku sa 14 godina mlađim muzičarem Rašom Novakovićem.

Niame, takmičarka se u jednom trenutku navodno uplašila što će njen muž sarađivati sa Gocom, budući da već zna da pevačica "gaji" simpatije prema njemu.

- Posle toga Mare i ja nagovaramo mog supruga Nenada da se pridruži Gocinom bendu. Jedva je pristao, a Mare meni kaže: "I ti njega puštaš kod Goce!?". Naravno, odmah sam krenula za njim da ga vratim - ispričala je takmičarka.

Goca je sve ovo i potvrdila...

- Jeste i to sam rekla - priznala je ona kroz smeh.

(Telegraf.rs)

Video: Goca Tržan o flertu i kako reaguje kada to radi njen suprug Raša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA