Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ti si isto što i svinja": Karleuša brutalno napala Natašu DNK, pa joj očitala lekciju jer jede meso

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je na društvenim mrežama postao viralan snimak na kome voditeljka govori o slanini, te da 100 grama ovog proizvoda ima isto kalorija koliko i 100 grama badema, oglasila se i pop diva

  • 30
Jelena Karleusa Natasa Aksentijević DNK Foto-montaža: Nikola Tomić, TV Pink

Jelena Karleuša često je nemilosrdna prema osobama koje bez problema ističu da vole da jedu meso, a sada je "nagrabusila" Nataša Aksentijević poznatija kao Nataša DNK.

Nakon što je na društvenim mrežama postao viralan snimak na kome voditeljka govori o slanini, te da 100 grama ovog proizvoda ima isto kalorija koliko i 100 grama badema, oglasila se i pop diva.

Ona je na Instagramu objavila snimak Nataše koja to govori uz veliki tekst u kojem je osuđuje što jede hranu životinjskog porekla.

- Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom, to je očigledno! Ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći. Tvoj je izbor šta ćeš jesti, jedi i g***a što se mene tiče (bolje to, nego leš), po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo (o pritisku, šećeru, mastima, masnoj jetri da ne govorim - tvoja stvar) ali moraš da razumeš da nema šta ti da dozvoljavaš kad je o tuđem životu reč! - počela je Jelena i dodala:

- Tu ja tebi ne dozvoljavam! Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti, navijaš za masakar životinja koje imaju pravo da žive baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju! Ti si, kako kažeš, isto što i svinja, mada svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta! Budi više svinja, a manje ignorantna budala - napisala je Jelena.

Povodom ovoga oglasila se i Nataša, a šta je tačno rekla pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Koža i tračice koje jedva pokrivaju bujne obline: Stajling kakav samo Karleuša zna da ponese

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    1. decembar 2023 | 08:20

    Sram te bilo Jelena za ovakve uvrede. I da, vi novinari, ne nazivajte je vise pop divom, molim vas!!!

  • Jelena

    1. decembar 2023 | 07:13

    Meni nje počinje da bude žao, jadna , izgubila je kompas

  • 😡

    1. decembar 2023 | 00:36

    Ova Jelena je pukla skroz kako vređa ljude sramota ali ženo klimaks te drama godine čine svoje ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA