Vreme čitanja: oko 2 min.

Nataša DNK se oglasila nakon što je Jelena rekla da svinja ima više milosti i intelekta od nje

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ja sam zaista iznenađena", istakla je ona

  • 13
Jelena Karleusa Natasa Aksentijević DNK Foto-montaža: Nikola Tomić, TV Pink

Pevačica Jelena Karleuša žestoko je osudila Natašu Aksentijević nakon priznanja da uživa u slanini i čvarcima, te da od badema počne da se davi, a da od slanine dobije snagu i energiju.

Takođe, Nataša je istakla da je "dosta zdravije jesti slaninicu, nego nove trendove - bademe".

Povodom ovoga, oglasila se i Nataša, koja ipak nije zamerila pevačici.

- Ja sam zaista iznenađena. Karleuša je meni uvek bila simpatična. Šta da kažem o ženi koja napada ljude, a brani životinje? Nije mi palo na pamet da Jelena Karleuša ima vremena da misli šta Nataša Aksentijević misli o slanini. Sve je ovo besmisleno! Jelena je možda ljuta, možda stvarno voli prasiće. Ko zna koja je njena muka - kaže Nataša DNK za Informer.

Podsetimo, Jelena je na Instagramu napisala:

- Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom, to je očigledno! Ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći. Tvoj je izbor šta ćeš jesti, jedi i go**a što se mene tiče (bolje to, nego leš), po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo (o pritisku, šećeru, mastima, masnoj jetri da ne govorim - tvoja stvar), ali moraš da razumeš da nema šta ti da dozvoljavaš kad je o tuđem životu reč! - napisala je Jelena.

- Tu ja tebi ne dozvoljavam! Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti, navijaš za masakar životinja koje imaju pravo da žive baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju! Ti si kako kažeš isto što i svinja, mada svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta! Budi više svinja, a manje ignorantna budala - poručila je Karleuša Nataši.

Potom, Jelena se ponovo oglasila, te obrazložila svoj stav.

- U svetu vlada trend "bodi pozitivitija" gde na primer nekome ko ima 150 kilograma ne smeš da kažeš da je debeo, prihvataš ga kao takvog i ne osuđuješ. Masovno brendovi promovišu kolekcije za plus veličine, plus sajz manekenke krase piste, pevačice kao što su Bebe Redža ponosno nose trikoe na nastupima i nova su morž realnost, promoviše se kult prihvatanja gojaznosti kao normalnost novog doba. Pogotovo kod nas na Balkanu oduvek je važio užasno pravilo, "debelo dete je zdravo dete". Ovih dana, javne ličnosti poput plus sajz glumica, javno na televiziji propovedaju da se više poistovećuju sa svinjom nego sa suncokretom i da ih grickanje badema guši, a da svinjska mast uopšte ne goji, te da vegetarijanci nemaju pravo da ih smaraju. Ali istina je ipak surova. Gojaznost je bolest protiv koje moramo da se borimo i nogama i rukama, da bar spasimo našu decu koja su već sad u prekomernoj težini jer jedu brze hrane i ne idu napolje da trče već bulje u telefon...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA