Vreme čitanja: oko 2 min.

Tanja Vojtehovski se prepolovila: Imala je medijsku pauzu od 2 godine, a čekanje se isplatilo

E. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle dvogodišnje medijske izolacije, Tatjana se pojavila zgodnija nego ikad. Pokrenula je sopstveni posao, pa postala sertifikovani trener

  • 7
Tanja Vojtehovski Printskrin: Instagram/tanjavojtehovski

Voditeljka Tatjana Vojtehovski u šestoj deceniji, sudeći po komentarima, izgleda bolje nego ikad.

Nakon pauze od 24 meseca, Tanja je  ponovo aktivna u javnosti, i to vidno drugačija. Voditeljka  je toliko smršala, da se našla u žiži interesovanja.

Tanja  je osnovala institut na kome radi kao sertifikovani  trener.

- Pokrenula sam sopstveni posao. Nisam osoba koja će čekati da se nešto samo od sebe dogodi. Javnosti je manje poznato da već 11 godina živim i podučavam NLP metodu, a pre mesec dana osnovala sam svoj institut. Istina, neko vreme sam se nadala  da će stići poziv, ali televizija na kojoj su gledaoci očekivali da gledaju "Život priča" nije zainteresovana za saradnju. Onda sam rekla: 'Ok, kad je već tako, posvetiću se onome što volim podjednako kao televiziju i što podjednako dobro radim' - ovo je Tanja ispričala pre dve godine za "Kurir", a sada već radi punom parom.

Vojtehovski je smanjila šećer i sve vrste brašna:

- Rapidno se smanjio spisak namirnica koje konzumiram. I dalje ne mogu da se načudim kako, imajući u vidu šta jedemo, svi nemamo po tri tone.

- Šesnaestog jula bilo je tačno godinu dana kako sam promenila način ishrane. Za to vreme nisam se nijednom izmerila. Štaviše, nemam vagu. Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam. Doduše, moram da priznam da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje - otkrila je Tanja za "Hello".

Nakon što je Tanja prestala sa radom svoje autorske emisije "Život priča", posle samo par dana se pojavila na reviji našeg istaknutog dizajnera Igora Todorovića, a svojom pojavom i stajlingom privukla je izuzetnu pažnju.

Kako su mnogi komentarisali, lepša nego ikada, Tanja je sa širokim osmehom pozirala okupljenim fotoreporterima u savršenoj poslovnoj kombinaciji.

Elegantne sive pantalone na pruge uklopila je uz belu svedenu košulju i crni kaput, dok je za obuću odabrala kvalitetne crne cipele. Efektna torba sa srebrnim detaljima upotpunila je originalno izdanje poznate voditeljke, te je pobrala mnoštvo komplimenata na račun izgleda i stila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    1. decembar 2023 | 18:38

    Od zla... Ostaće upamćena po beskrupuloznom pitanju u kvizu kada je ženu koju je silovao otac upitala da li je dozivela orgazam.

  • нерон

    1. decembar 2023 | 17:46

    Е,само си нам ти требала...

  • Soko

    1. decembar 2023 | 16:55

    Tanja sve je to što radiš u životu preživljavanje , Ti znaš da tvoja ćerka ima sestru po ocu i trebalo bi da ih upoznaš a mogu ti i pomoći u tome.Radi se o osobi koja je veoma uspešna u svojoj branši ( pravnik po struci) a suprug joj je uspešan privrednik.Nije uputno da žive dve sestre a da se ne poznaju bez obzira na sve.Nikad se nezna koja na koju u životu može osloniti što je i prirodno.Inače nije teško naći sestru tvoje ćerke jer radi u jednoj instituciji kao načelnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA