Ekskluzivni paparaco iz Zagreba! Ljudi će pasti u trans kada ova zvezda večeras izađe na binu sa Prijom

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Uslikali smo je ispred hotela gde je smeštena i Aleksandra sa svojim najbližim saradnicima

Jedna od naših najvećih zvezda mlađe generacije, Tea Tairović, danas je stigla u Zagreb, kako saznajemo, posebnim povodom.

Atraktivna pevačica smeštena je u luksuzni hotel u kome trenutno boravi i druga muzička zvezda Aleksandra Prijović, koja će večeras održati treći po redu koncert u Areni Zagreb.

Teina iznenadna poseta glavnom gradu Hrvatske aludira samo na jedno, da će večeras biti specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović.

Naša ekipa bila je u blizini, kada smo zatekli Teu u beloj bundi sa naočarima, kako u pratnji vozača izlazi iz luks hotela.

Oko 15 časova Tairovićeva se kolima uputila u pravcu Arene. Baš u tom trenutku, kako saznajemo, bila je u toku tonska proba za večerašnji koncert.

Podsetimo, Tea Tairović i Aleksandra Prijović veoma su bliske prijateljice.

Jedna drugoj su velika podrška tokom svih ovih godina na javnoj sceni, a kako će zvučati kada ukrste glasove, jedva čekamo da čujemo.

Mlada i uspešna pevačica Tea Tairović nedavno je gostovala u našem podkastu "Petkast", gde je iznela brojne zanimljive činjenice iz svog života, što možete poslušati u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Tea na konferenciji otpevala novi tekst pesme "Izrael i Palestina" i oduševila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA